Son dakika! Kahramanmaraş'ta deprem! Gaziantep, Osmaniye de sallandı | Son depremler

Son dakika! Kahramanmaraş'ta deprem! Gaziantep, Osmaniye de sallandı | Son depremler

Son dakika haberi: AFAD, Kahramanmaraş, Andırın ilçe merkezli 18.22'de 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem Gaziantep, Osmaniye ve Şanlıurfa'nın aralarında bulunduğu illerde de hissedildi. Kandili Deprem Araştırma Merkezi de deprem üssünü Kahramanmaraş, Andırın olarak bildirdi.

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde 4,8 büyüklüğünde depremmeydana geldi. 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Andırın ilçesinde saat 18.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Depremin, 7,01 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı, saat 18.22'de merkez üssü Andırın'ın Erenler Mahallesi olan yerin 7 kilometre derinliğinde Richter ölçeğine göre 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. İlçede paniğe yol açan depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Andırın'ın yanı sıra deprem komşu kentler Gaziantep, Malatya, Adıyaman, Kilis, Osmaniye ve Adana'nın bazı ilçelerinde de hissedildi.

 
Öte yandan Andırın'da geçen 4 Ağustos'ta da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

Türkiye ve dünyada gelen en küçük depremler her saniye kayıt edilebiliyor Aşağıdaki linke tıklayarak son depremleri öğrenebilirsiniz. 

SON DEPREMLER

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN