Son dakika! Kılıçdaroğlu'ndan kurultay yorumu: Değişim olacaktır

Son dakika! Kılıçdaroğlu'ndan kurultay yorumu: Değişim olacaktır

CHP grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kemal Kılıçdaroğlu, kurultay sorusuna 'Değişim olacaktır' yanıtını verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında konuştu. Ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, "Partide ciddi değişiklikler olacaktır. Değişim olacaktır. Kimsenin bundan şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları şöyle:

"İktidar kendi medyasını oluşturdu. Devletten ihale alanlara televizyonlar, gazeteler ipotek edildi. Gazeteler zorla sattırıldı. Neredeyse medyanın tamamı hükümetin kontrolünde. Medya iktidarın elinde, ne derse, ne söylerse onu yazar.

Enis Berberoğlu'nu demokrasi kahramanı olarak görüyorum. Hiçbir suçu yok ama tutuklu. Olay Enis Berberoğlu olayı olmaktan çıkmıştır. Olay CHP milletvekili olayı değil, oradan da çıkmıştır. Olay bir Türkiye olayıdır, demokrasi olayıdır. İstediğimiz mahkemeler bağımsız olsun. Yasama dokunulmazlığı sürekli değil, seçim dönemine özgü. Enis Bey böyle bir de Eren Erdem arkadaşımız var. FETÖ'nün aleyhine yazı yazıyorsun, 'bilerek ve isteyerek yardım etmek'le suçlanıyorsun. Osman Kavala, bir iş adamı. Hükümeti ve anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüsle suçlanıyor. Ama bu suçu nerede, nasıl, ne zaman işledin belli değil.

Üreten bir ülkenin bağımsızlığı hiçbir zaman tehlikeye girmez. Üreten bir ülkede işsizlik, yüksek faiz, enflasyon, cari açık olmaz. Üreten bir ülke dünyada saygın bir ülke olur. Faiz düşecek diyorlar, düşürdük diyorlar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN