MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyinde 4 terörist etkisiz

MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyinde 4 terörist etkisiz

MSB, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Yıldırım operasyonunda 2 PKK'lı teröristin hava harekatıyla, Zap bölgesinde tespit edilen 1 PKK'lı teröristin de SİHA operasyonuyla, Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde de 1 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı'nca (MSB) Irak'ın kuzeyindeki 'Pençe- Yıldırım' operasyon bölgesinde 2, Zap bölgesinde 1 ve Barış Pınarı bölgesinde 1 olmak üzere toplam 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Bakanlığın Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Irak'ın kuzeyindeki Pençe Yıldırım operasyon bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist hava harekâtı ile etkisiz hale getirilirken, TSK ve MİT’in koordineli çalışması sonucu Zap bölgesinde tespit edilen 1 PKK’lı terörist de SİHA operasyonu ile etkisiz hale getirildi. Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine yönelik saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 1 PKK/YPG’li terörist de Kahraman Komandolarımız tarafından etkisiz hale getirildi. Böylece bugün 4 terörist etkisiz hâle getirilmiş oldu."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN