Soylu, o eleştirilere tepki gösterdi: Suudi Arabistan İçişleri Bakanı ile görüşmeye uyumak için mi gittik yani?

Soylu, o eleştirilere tepki gösterdi: Suudi Arabistan İçişleri Bakanı ile görüşmeye uyumak için mi gittik yani?

Marmaris'te yangının olduğu bölgede açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen yemeğe katılmasına yönelik gelen eleştiriler hakkında konuştu. Soylu, "Suudi Arabistan İçişleri Bakanı ile görüşmeye uyumak için mi gittik yani?" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Marmaris'te yangının olduğu bölgede, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde verilen davete gitmesine yönelik eleştiriler hakkında konuştu. "Farklı işlerimiz de var, bunları sürdürmek durumundayım. Buradan ayrılış saatimiz toplam ya 7 ya 8 saattir" diyen Soylu, "Suudi Arabistan İçişleri Bakanı ile görüşmeye uyumak için mi gittik yani?" diyerek tepki gösterdi.

Muhalefeti hedef alan Soylu'nun açıklamalarının ilgili bölümü şöyle:

"Farklı işlerimiz de var, bunları sürdürmek durumundayım. Buradan ayrılış saatimiz toplam ya 7 ya 8 saattir. Bir Suudi Arabistan’ın İçişleri Bakanı geldiği için gittik muhatabımız geldiği için gittik. Bir de dün memleketimizin hakikaten çok kıymetli bir alimi, kıymetli büyüğümüzün cenaze namazına iştirak için gittik geldik. Bazen insanlığı da tartıyorum, bugün biz bu görevlerde varız yarın başka arkadaşlarımız olabilir. Türkiye’de muhalefet böyle mi yapılmalı? Üzüntüm şu siyaset çok kıymetli bir şeydir. Ama niteliksiz adamlar elinde siyaset çok kıymetsiz bir hale dönmektedir. Hakikaten 3 koyunu gütmekten aciz insanlar bugün Türkiye’de siyasi muhalefeti niteliksiz hale getirmişlerdir. Meclis kürsüsünde burada helikopter olmadığını ifade edenler mi söylersiniz, 6 ay da olsa içişleri bakanlığı yaptın ama Allah rızası için Allah korkunuz yok mu?

Suudi Arabistan İçişleri Bakanı ile görüşmeye uyumak için mi gittik yani? Bu kadar ayıp bu kadar niteliksiz yapının burada Türkiye’de siyasi muhalefet olarak bulunması şu orman yangınları kadar tehlikeli bir durumdur."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN