Kardeş Çocukları hangi gün yayınlanacak? Star TV yayınlanacağı tarihi açıkladı

Kardeş Çocukları hangi gün yayınlanacak? Star TV yayınlanacağı tarihi açıkladı

Kardeş Çocukları konusu nedir? Oyuncuları ve karakterleri ile dikkatleri çeken Kardeş Çocukları dizisi hangi gün hangi kanalda yayınlanacak? Yeni sezonun bir hayli iddialı dizisi Kardeş Çocukları dizisi oyuncuları arasında Alara Turan ismi dikkatleri çekiyor. Haberimizde Kardeş Çocukları karakterlerini ve Kardeş Çocukları dizisi hangi kanalda yayınlanacağına dair detayları bulabilir yeni dizi hakkındaki her şeyi öğrenebilirsiniz.

"Kardeş Çocukları konusu nedir?" sorusunun detaylı yanıtı ve Kardeş Çocukları oyuncuları hakkındaki detayları haberimizden takip edebilirsiniz. Kardeş Çocukları karakterleri ve konusu ile dikkatleri çektiyor. Yeni diziler merakla beklenirken izleyiciler "Kardeş Çocukları hangi gün yayınlanacak?" diye srama motorlarında sorgulama yapıyor. Kardeş Çocukları Alara Turan ismi ile arama motorlarında öne çıkarken Hayal karakteri de sorgulanıyor. Peki Kardeş Çocukları ne zaman yayınlanacak? İşte Mehmet Aslantuğ'un yeni dizisi Kardeş Çocukları hakkıda merak edilen detaylar....

KARDEŞ ÇOCUKLARI HANGİ GÜN HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Kardeş Çocukları hangi gün yayınlanacak belli oldu. STAR TV'nin yeni dizisinin pazar akşamları yayınlanması bekleniyor. Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu gibi isimlerin rol aldığı Kardeş Çocukları Alara Turan ismi ile de konuşuluyor.

KARDEŞ ÇOCUKLARI OYUNCULARI KİMLERDİR? 

Star tv ekranları için Gold Film tarafından hazırlanan Kardeş Çocukları ilginç konusu ile izleyicilerin dikkatini çekmeye hazırlanıyor. Kardeş Çocukları oyuncuları Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu gibi deneyimli isimler rol alıyor. Dizide ayrıca Alara Turan Hayal karakterine hayat veriyor. Kardeş Çocukları dizisinin kadrosunda yer alan diğer önemli isimler ise: Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Alara Turan, Engin Altan, Evrim Doğan, Batuhan Ekşi ve Nilay Erdönmez gibi isimler. 

KARDEŞ ÇOCUKLARI FRAGMANI

 

KARDEŞ ÇOCUKLARI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR? 

Kardeş Çocukları dizisinin konusu: Hayalleri ve hayatları birbirinden çok başka olan iki kız kardeş: Ümran ve Umay.. Yolları yıllar önce ayrılan bu iki kardeşin yolu, benzer kaderleri yaşayan kızlarıyla sınavıyla karşılacak. Ümran ve kızı Hayat, küçük bir köyde yaşarken, “Sosyetik güzel’’ Umay Karay ve kızı Hayal, İstanbul’da yaşamaktadır. Yıllar sonra yolları yeniden kesişen bu iki kardeşin hayatında artık beklenmedik şeyler olacaktır.

KARDEŞ ÇOCUKLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK? 

Star tv ekranlarında Gold Film imzasıyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Kardeş Çocukları dizisinin ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor ancak artık pazar akşamları ekranlarda olacak.

KARDEŞ ÇOCUKLARI OYUNCULARI

19-01/17/kardes-cocuklari-mehmet-aslantug.jpg

 

MEHMET ASLANTUĞ KİMDİR? 

1965 yılında Samsun'da dünyaya gelen Mehmet Aslantuğ, Çerkes kökenli ve tarımla uğraşan bir ailenin beş çocuğundan en küçüğü olarak aileye katıldı. İlk orta ve lise eğitimini memleketi Samsun'da tamamlayan Mehmet Aslantuğ, 1978 yılında üniversite eğitimi için İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'ne kayıt yaptırdı. Mehmet Aslantuğ, tiyato ile ilgilenmesinden dolayı okulu bitiremedi ve profesyonel olarak sahne hayatın adım attı.

Mehmet Aslantuğ 1997 yılında oynadığı "Sıcak Saatler" adlı dizi ile geniş kitleler tarafından tanındı. 2003 yılında ekranlara gelen "Bir İstanbul Masalı adlı" dizide "Selim Arhan" rolü ile hafızalara kazındı. 2009 yılında bir roman uyarlaması olan "Hanımın Çiftliği" adlı dizide "Muzaffer Bey" karakteri ile ekranlara dönen Mehmet Aslantuğ, 2015 yılında "Racon: Ailem İçin" dizisinde Kenan Korhan karakterini canlandırdı. Mehmet Aslantuğ dizi ve filmlerde oyuncu olarak yer almasının yanında birkaç projede de yönetmen koltuğuna oturmuştur.
 
Kendisi gibi oyuncu olan eşi Arzum Onan'la 1996 yılından beri evli olan Mehmet Aslantuğ'un Can adında bir oğlu vardır.

FİLM VE DİZİLERİ

2015 - Racon: Ailem İçin (TV Dizisi)

2013 - Ben Onu Çok Sevdim (TV Dizisi)

2012 - Veda (TV Dizisi)

2012 - Göç Zamanı (TV Dizisi)

2011 - Canım Babam (TV Dizisi)

2009 - Hanımın Çiftliği (TV Dizisi)

2009 - Aşkın İkinci Yarısı (Sinema Filmi)

2003 - Bir İstanbul Masalı (TV Dizisi)

2001 - Hırsız (TV Dizisi)

2000 - Merdoğlu (TV Dizisi)

1998 - Sıcak Saatler (TV Dizisi)

1997 - Yeni Bir Yıldız (TV Filmi)

1997 - Akrebin Yolculuğu (Sinema Filmi)

1996 - Kurtuluş (TV Dizisi)

1995 - İz Peşinde (TV Dizisi)

1995 - Bir Kadının Anatomisi (Sinema Filmi)

1994 - Yengeç Sepeti (Sinema Filmi)

1994 - Gerilla (TV Filmi)

1993 - Yalancı (TV Filmi)

1993 - Barışta Savaşanlar (TV Dizisi)

1992 - Kopuk Dünyalar  (TV Dizisi)

1992 - Kapıları Açmak (Sinema Filmi)

1991 - Karayar Köprüsü (TV Filmi)

1990 - Vurguna İnmek  (TV Dizisi)

1990 - Başka Olur Ağaların Düğünü (TV Dizisi)

1989 - İz Peşinde (TV Dizisi)

1987 - Ateşböceği (Sinema Filmi)

1986 - Gün Doğmadan (Sinema Filmi)

1985 - Akrep Burcu (Sinema Filmi)

YÖNETTİĞİ DİZİ VE FİLMLER

2009 - Aşkın İkinci Yarısı (Sinema Filmi)

1998 - Sıcak Saatler (TV Dizisi) Senaryo

2009 - Aşkın İkinci Yarısı (Sinema Filmi)

ÖDÜLLERİ

1990-1994-1997-2004 yıllarında Altın Kelebek Ödülü

1992-1993-1994 yıllarında Altın Portakal

1994 yılında Altın Koza

1995 yılında Çağdaş Sinema Oyuncuları

1998 yılında Altın Objektif

19-01/17/kardes-cocuklari-ayca.jpg

AYÇA BİNGÖL KİMDİR?

Ayça Bingöl, 16 Ocak 1975 yılında İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı olan Moda'da doğdu. 17 yaşına kadar tek çocuk olarak büyüdü, o sene bir kardeşi Ilgın oldu. Annesi banka memuru, babası matbaacıdır. Diş doktoru olmak isteyen Ayça Bingöl, puanı tutmayınca İTÜ Kimya'ya girdi. Birinci senenin sonunda oyuncu olmak istediği için okulu bırakıp 1994 yılında konservatuar sınavına girdi ve kazandı.

1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Ayça Bingöl, 1996 yılında Dormen Tiyatrosu'nda profesyonel oyunculuğa başlamış, 1998-2000 yılları arasında da konuk oyuncu olarak Tiyatro Fora'da oynamıştır. Reklam filmleri, sinema ve dizilerde rol alan, ayrıca seslendirme sanatçılığı yapan Bingöl, Yeditepe Oyuncuları kadrosunda bulundu.

Reklam filmleri, sinema ve dizilerde oynayıp, sinema filmi ve televizyon dizilerinde dublaj çalışmaları yapan Ayça Bingöl, halen Yeditepe Oyuncuları kadrosunda bulunmaktadır. 2004 – 2010 yılları arasında yayınlanan "Lost" adlı dizide Evangeline Lilly'nin canlandırdığı Kate karakterini seslendirildi. Ayça Bingöl, 2001 yılında tiyatrocu Ali Gökmen Altuğ ile evlendi. Ayça Bingöl, 14 Eylül 2010 tarihinde gösterilmeye başlayan ve 18 Haziran 2013 tarihinde biten "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı dizide Cemile karakterini canlandırdı.

1969 yılında Necati Cumalı'nın yazdığı aynı adlı hikâyesinden uyarlanan, 2011 yılında yönetmenliğini Şerif Gören'in yaptığı "Ay Büyürken Uyuyamam" adlı sinema filminde Ayça Bingöl, Hazal Kaya, Selin Şekerci, Fırat Çelik ile birlikte oynadı. 2012 yılında İstanbul Devlet Tiyatrosunda sahnelenen "Çehov Makinası" adlı tiyatro oyununda oynadı.

Ayça Bingöl, 2013 yılında Uğur Yücel ve Beren Saat'in başrolde oynadığı Benim Dünyam isimli filmde rol aldı. 2014 yılında yayınlanmaya başlayan ve başrollerinde Mete Horozoğlu, Ekin Koç ve İlker Kızmaz olan "Benim Adım Gültepe" dizisinde Gülümser karakterini canlandırdı.

Ödülleri:


2013 – 1. Yeni Tiyatro Dergisi Emek Ve Başarı Ödülleri- Yardımcı Rolde Yılın Kadın Oyuncusu – Çehov Makinesi – İstanbul Devlet Tiyatrosu
2012 – Antalya Televizyon Ödülleri, Drama Dizisi En İyi Kadın Oyuncu, Öyle Bir Geçer Zaman ki
2011 – Antalya Televizyon Ödülleri, Drama Dizisi En İyi Kadın Oyuncu, Öyle Bir Geçer Zaman ki
2011 – 38. Altın Kelebek Ödülleri "Drama Dalında En İyi Kadın Oyuncu" Öyle Bir Geçer Zaman ki 
2008 – 6. Tiyatro Tiyatro Ödülleri: Yılın Kadın Oyuncusu, Bana Bir Picasso Gerek – Duru Tiyatro 
2008 – 12. Afife Tiyatro Ödülleri: Yılın en başarılı kadın oyuncusu, Bana Bir Picasso Gerek – Duru Tiyatro 
2008 – 13. Sadri Alışık Ödülleri: Yılın en iyi kadın tiyatro oyuncusu, Bana Bir Picasso Gerek – Duru Tiyatro 
2009 – 16. Çırağan Lions Ödülleri: Yılın en iyi kadın oyuncusu, Nehrin Solgun Yüzü – Tiyatro Stüdyosu

Tiyatro Oyunları :
 
2012 – Çehov Makinası (Matei Vi?niec)-İstanbul Devlet Tiyatrosu
2009 – Şölen (Moira Buffini)-Tiyatro Stüdyosu
2008 – Nehrin Solgun Yüzü (Nick Stafford)-Tiyatro Stüdyosu
2007 – Bana Bir Picasso Gerek (Jeffrey Hatcher)-Duru Tiyatro
2006 – Paramparça (Turgut Özakman)-Yeditepe Oyuncuları
2005 – Tıpkı Sen Tıpkı Ben (Haluk Işık)-Yeditepe Oyuncuları
2001 – Klakson, Borazan ve Bırtlar (Dario Fo)-Tiyatro Fora
2001 – Bugün Git Yarın Gel-Dormen Tiyatrosu
1999 – Yukarıda Biri mi Var-Dormen Tiyatrosu
– Nehir – Oyun Ayölyesi 
– Zafer Madalyası-Dormen Tiyatrosu
– Olacak Şey Değil-Dormen Tiyatrosu
– Kare As-Dormen Tiyatrosu
– Oyun Karıştı-Dormen Tiyatrosu

19-01/17/kardes-cocuklari-nur-fettahoglu.jpg

NUR FETTAHOĞLU KİMDİR? 

Nur Fettahoğlu beş çocuklu Karadenizli bir ailenin dördüncü çocuğu olarak Almanya'da dünyaya geldi. Aslen Rize’lidir. Babası Sinan Fettahoğlu, annesi Fatma Fettahoğlu’dur. SKY Türk'ün haberspikeri Selvinaz Fettahoğlu ablasıdır.

Doğumundan kısa bir süre sonra yurda geri dönen ailesiyle İstanbul'da yaşamaya başlayan Fettahoğlu, sırasıyla Beşiktaş Lisesi ve Haliç Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden mezun oldu. Çeşitli bankalarda görev aldıktan sonra kariyerine Sky Turk'te borsa spikerliği yaparak devam etti. Bu kısa sürecin ardından dizilere transfer olan Fettahoğlu, Benden Baba Olmaz ve Gönül Salıncağı'nda roller aldıktan sonra, Kanal D'nin büyük prodüksiyonu Aşk-ı Memnu'da Peyker rolüyle dikkatleri üzerine çekti. 2 Ağustos 2008 tarihinde borsacı Murat Aysan'la dünyaevine girip Nur Aysan adını aldı. 7 Nisan 2011 tarihinde sesiz sedasız boşandılar.

2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Mahidevran Sultan karakteriyle hayran kitlesini arttırmıştır. Yönetmenliğini Taylan Biraderler'in yaptığı, yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay ve Meral Okay’ın ölümünden sonra Yılmaz Şahin’in yaptığı “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde; Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Vahide Gördüm, Nebahat Çehre, Okan Yalabık, Burak Özçivit, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Selma Ergeç, Pelin Karahan, Merve Boluğur, Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Berrak Tüzünataç, Deniz Çakır, Meltem Cumbul, Sarp Akkaya gibi oyuncular rol almıştır.

Ayrıca Atasay, Luna, Dove gibi firmaların reklam filmlerinde oynamıştır. Kurtlar Vadisi Filistin filminde de Necati Şaşmaz'la başrolü paylaştı.

2014 - 2015 yıllarında "Hayat Yolunda" adlı dizide Doç Dr. Şafak Günay karakterini canlandırırken; Engin Öztürk, Burak Yamantürk, İlker İnanoğlu, Sinem Öztürk, Seda Güven, Ediz Hun, İpek Karapınar ile beraber rol aldı. Şu an Filinta dizisinde Süreyya karakterine hayat veriyor.

19-01/17/kardes-cocuklari-alara-turan.jpg

ALARA TURAN KİMDİR?

Daha çok genç ve deneyimsiz olan Alara Turan oyunculuk yeteneği ve güzelliği ile Kardeş Çocukları dizisi yönetmeni Faruk Teber’i Hayal karakterin başarı ile oynayabileceğini ispat etmiş ve Hayat’ın kuzeni Hayal rolünü kapmıştır. Deneme çekimlerinde kendini gösteren Alara Turan Hayal karakteri için oldukça heyecanlı.

İstanbul’da yaşayan ve sadece tiyatro deneyimi olan Alara Turan Kardeş Çocukları dizisi ile büyük bir şans yakaladı ünlü olma yolunda. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü öğrencisi olan Alara Turan’ın ilk dizi deneyimi Kardeş Çocukları olacaktır.   Mimar Sinan Üniversitesinde tiyatro kulübünde etkin olarak görev alan  Alara Turan  bir çok tiyatro oyununda yer almıştır. Özellikle A. Çehov’un Martı isimli tiyatrosunda yer almış ve kendini göstermiştir. 

KARDEŞ ÇOCUKLARI KONUSU NEDİR?

Yakında Star’da izleyiciyle buluşacak olan, Kardeş Çocukları’nın oyuncu kadrosunda; Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu ve Murat Daltaban yer alıyor.

Gold Film’in yapımcısı olduğu dizinin yönetmen koltuğunda Faruk Teber otururken, senaristliğini ise Sırma Yanık üstleniyor.

Ümran ve Umay’ın Hayatlarının Sınavı...

Hayalleri ve hayatları birbirinden bambaşka olan iki anne; Ümran ve Umay. Ümran ve kızı Hayat, küçük bir köyde yaşarken, “Sosyetik güzel’’ Umay Karay ve kızı Hayal, İstanbul’dadır. Hayallerde bile birleşemeyecek kadar farklı hayatlar yaşayan annelerin yolları, yıllar sonra karşılaşınca beklenmedik olaylara neden olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN