Sulama kanalından boğulan Turgay Ballı'nın cesedi bulundu

Sulama kanalından boğulan Turgay Ballı'nın cesedi bulundu

Adana'da DSİ'ye ait sulama kanalında kaybolan 15 yaşındaki Turgay Ballı'nın cesedi bulundu. Ballı'nın cesedini olay yerinden yaklaşık 5 kilometre uzakta buldu.

Adana'nın Yüreğir ilçesinde dün, DSİ'ye ait sulama kanalına giren 15 yaşındaki Turgay Ballı'nın akıntıya kapılarak kaybolduğu iddiası üzerine yapılan ve hava karardığı için sonlandırılan arama çalışmaları sabah saatlerinde yeniden başlatıldı.

Ballı'nın kaybolduğu Kışla Mahallesi'nden başlatılan çalışmalarda, suyu kesilen kanalda arama yapan Sualtı Grup Amirliği ekipleri, çocuğun cesedini olay yerinden yaklaşık 5 kilometre uzakta buldu.

Yapılan incelemenin ardından Ballı'nın cesedi, yakınlarına teslim edilmek üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

NE OLMUŞTU?

Bayram ziyareti için Mersin'den Adana'ya geldikleri belirtilen amca çocukları Turgay Ballı (15) ve Musa Ballı (15), serinlemek amacıyla Devlet Su İşlerine (DSİ) ait sulama kanalına girmiş, akıntıya kapılan Turgay Ballı bir süre sonra gözden kaybolmuştu.

Amcasının oğlunu kurtarmak isterken boğulma tehlikesi geçiren Musa Ballı ise çevredekiler tarafından sudan çıkartılmasının ardından Yüreğir Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

ADANA/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN