Şule Çet'in son görüntüleri ortaya çıktı

Şule Çet'in son görüntüleri ortaya çıktı

Ankara’da üniversite öğrencisi Şule Çet'in, plazanın 20’nci katında cinsel saldırıya maruz kaldıktan sonra aşağı atıldığı öne sürülen davayla ilgili ilgili tutuklu yargılanan iki sanığın olay gecesi cep telefonuyla çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet, 28 Mayıs günü saat 03.50’de Ankara'daki bir plazanın 20. katından düşerek hayatını kaybetmişti.

Tecavüz edilip 20. kattan atıldığı öne sürülen Çet’in ölümüyle ilgili tutuklu yargılanan Çağatay Aksu ve Berk Akand'ın olay gecesi cep telefonuyla çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

NE OLMUŞTU?

Ankara’da bir plazanın 20. katında önce tecavüz edilip, ardından aşağı atılarak öldürüldüğü öne sürülen üniversite öğrencisi Şule Çet davasında müşteki avukatlarının Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanlığı’nda görevli Adli Tıp Uzmanları Prof. Dr. Hakan Kar ve Prof. Dr. Halis Dokgöz’den aldıkları “bilimsel uzman mütalaası”nı mahkemeye sunuldu.

Bilimsel mütaalada, Şule Çet’in boynundaki kırığın düşmeden daha çok boynuna “bası” yapılarak oluşmuş olabileceği, otopsi sırasında elde edilen bulguların Çet’in ağır cinsel istismara uğradığını gösterdiği belirtildi. Mütaalada, olay yerinde polisin eksik delil topladığı tespiti de yapıldı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN