Süleyman Soylu: Mardin'e 300'e yakın havan mermisi atıldı

Süleyman Soylu: Mardin'e 300'e yakın havan mermisi atıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin'e 300'e yakın havan mermisinin atıldığını söyledi. Nusaybin'de incelemelerde bulunan Soylu "Çocuk parklarından, hastanelerden saldırı düzenliyorlar. Nusaybin'de 11 sivilimiz şehit oldu. Mekanları cennet olsun" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin'e 300'e yakın havan mermisinin atıldığını söyledi. Soylu "Bir terör örgütü ile karşı karşıyayız. Havan Kamışlı'dan geliyor. Hiç bir şey gözetmiyorlar. Ama biz gerekli bütün tedbirlerimizi aldık. Mardin'e 300'e yakın havan mermisi atıldı" dedi.

Bakan Soylu, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile birlikte Mardin'in Nusaybin ilçesine giderek incelemede bulundu.

"HASTANELERE SALDIRI DÜZENLİYORLAR"

Burada gazetecilerin sorularını cevaplayan Soylu, şunları söyledi: "Çocuk parklarından, hastanelerden saldırı düzenliyorlar. Nusaybin'de 11 sivilimiz şehit oldu. Mekanları cennet olsun. Bir kısmına ben taziyeye gittim. Şunu ifade etmek gerekir. Sayın Cumhurbaşkanımız, Milli Savunma Bakanımız ve diğer bakanlarımızla koordinasyonu ortaya koymaya çalıştık.

Saldırı düzenlerken sivil, çarşı hiçbir şey gözetmiyorlar. Bu konuda tüm önlemlerimizi aldık. Mardin'e 300'e yakın havan düştü. Terör örgütünün üzerine toprak döküp tamamen temizleyeceğiz. Biraz sabır. Teröre coğrafyamızın hiç bir noktasında müsamaha etmeyeceğimizi ifade etmek istiyoruz. Bir planımız var ve bu plan çerçevesinde ilerliyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN