Sultangazi'de işçilerin konteyneri alev aldı, bir işçi yanarak can verdi

Sultangazi'de işçilerin konteyneri alev aldı, bir işçi yanarak can verdi

Sultangazi'de bir inşaat firmasına ait konteynerde yangın çıktı, kısa sürede büyüyen alevler her yeri sardı. Bu sırada içeride kalan işçi Mert Şen, camı kırıp dışarı çıkmaya çalıştı ancak başaramadı. Camdan diğer konteynere alevlerin sıçradığını gören Şen, 2 arkadaşını uyandırdı fakat kendi kurtulamadı.

Sultangazi'de Yunus Emre Mahallesi Lütfi Aykaç Bulvarı üzerindeki bir inşaat firmasında çalışan işçilerin kaldığı konteynerde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

DIŞARIYA ÇIKMAYA ÇALIŞTI AMA...

Kısa sürede büyüyen alevler tüm konteyneri sardı. Bu sırada içerde kalan Mert Şen, camı kırıp dışarı çıkmaya çalıştı ancak başaramadı.

2 ARKADAŞINI KURTARDI

Camdan diğer konteynere alevlerin sıçradığını gören Mert Şen, bağırarak hem yardım istedi hem de yanan diğer konteynerdeki 2 arkadaşını uyandırdı.

20-01/16/basliksiz-1-1579155325.jpg

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürürken, sağlık ekipleri ise içeride hareketsiz yatan ve diğer konteynerdeki arkadaşlarını uyandırarak hayatlarını kurtaran Mert Şen'in cesediyle karşılaştı.

Yangına ilişkin soruşturma sürüyor.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN