Taha Akyol’a ‘Erol Güngör’ düşünce ödülü

Taha Akyol’a ‘Erol Güngör’ düşünce ödülü

Yazarımız Taha Akyol, Selçuklu Vakfı 2019 Başarı Ödülleri’nde ‘Erol Güngör Kültür ve Düşünce’ ödülüne layık görüldü.

Selçuklu Vakfınca, merhum Muhsin Yazıcıoğlu anısına 15 ayrı dalda verilen ‘Selçuklu Vakfı Başarı Ödülleri’nin bu yılki isimleri açıklandı. Türk sosyal psikoloji profesörü, yazar ve ilim adamı Erol Güngör adına verilen ‘Erol Güngör Kültür ve Düşünce Ödülü’ bu yıl yazarımız Taha Akyol’a takdim edilecek.

Vakıf, ‘Abdurrahim Karakoç Edebiyat Ödülü’ne şair Ali Akbaş’ı, ‘Cinuçen Tanrıkorur Müzik Ödülü’ne TRT Akşam Sefası şefi Suat Yıldırım’ı, ‘Ömer Lütfi Mete Sinemacılık Ödülü’ne Semih Kaplanoğlu’nu, ‘Osman Yüksel Serdengeçti Yayıncılık Ödülü’ne Türkiye Günlüğü Yayınevi ve dergisinin sahibi Dr. Mustafa Çalık’ı layık gördü. Bu yıl ilk kez verilecek ‘Emine Işınsı Roman Ödülü’ ise romancı-yazar Adnan Şenel’e verilecek. Ödül töreni 28 Aralık 2019 tarihinde ATO Meclis Salonunda gerçekleşecek. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN