Taksici değişim saati bahanesiyle Türk yolcu yerine turistleri aldı

İstanbul Fatih'te bir taksi şoförü değişim saatini bahane ederek Türk yolcuyu almadı. Taksici, aynı yerde bekleyen turistleri ise aracına alınca, Türk yolcu o anları telefonuyla kaydedip taksiciye tepki gösterdi.

Fatih'te Furkan Tekfidan isimli bir yolcu, yoldan geçen taksiyi durdurdu. İddiaya göre, taksici değişim saati olduğunu bahane ederek Tekfidan'ı aracına almadı. Tekfidan ile aynı yerde bulunan turistleri ise aracına alan taksici şaşkınlık yarattı.

'ARACI TESLİM ETMİYOR MUYDUN?'

Cep telefonuyla olayı kayda alan Türk yolcu, taksiciye, "Arabayı teslim etmeye gitmiyor muydun?" dedi. Taksicinin, "Teslim etmeye gidiyorum" demesi üzerine Tekfidan, "Turist olunca teslim etmiyorsun ama" diyerek tepki gösterdi. Taksicinin bahanesi 'pes artık' dedirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir