Taksici dehşeti kamerada! Sürücü adayının önünü kesip...

İstanbul'da, yokuşta aracı kaldıramayan bir sürücü adayı, taksicilerin saldırısına uğradı. Sürücü eğitmenin kapıları kilitlemesiyle sürücü adayı darp edilmekten son anda kurtulurken, taksiciler ise eğitim aracının kaputuna vurmaya başladı. Dehşet dolu anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, dün Esenyurt Koza Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir sürücü adayı yokuşta arabayı kaldırmakta zorlanınca arkasında bulunan taksi sürücüsü korna çalmaya başladı. Heyecan yapan kadın, arabayı stop ettirince taksi sürücüsü, eğitim aracının yanına gelerek sürücü adayına küfür etmeye başladı.

EĞİTMEN TAKSİCİLERLE TARTIŞMAYA BAŞLADI

Daha fazla öğrencisine yapılan hakaretlere dayanamayarak araçtan inen direksiyon eğitmeni, taksi sürücüsü ile tartışmaya başladı. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle son bulan tartışma ilerleyen dakikalarda taksi şoförünün arkadaşlarına haber vermesiyle tekrardan hareketlendi.

ARACIN ÖNÜNÜ KESTİLER

Arkadaşları ile eğitim aracını durdurmaya çalışan taksi şoförü, bir süre sonra durmayan eğitim aracının önünü kesti. Direksiyon eğitmeni, öğrencisinin başına bir şey gelmemesi için hemen kapıları kilitleyerek araçtan indi. Taksicilerle tartışan direksiyon eğitmeni zor anlar yaşarken taksiciler ise aracın kaput kısmına vurmaya başladı.

Yine çevredeki vatandaşların araya girmesiyle tartışma son bulurken o dakikalar ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.