Takside kan donduran olay! Taksici ünlü modeli aracında rehin alıp öyle bir şey yaptı ki...

Takside kan donduran olay! Taksici ünlü modeli aracında rehin alıp öyle bir şey yaptı ki...

Beşiktaş'taki bir mekandan ayrılarak Dikilitaş'taki evine gitmek için taksiye binen ünlü model Deniz Sarı ve arkadaşı Sıla Özer, taksicinin yaptıkları karşısında hayatının şokunu yaşadı. Taksicinin alkollü olduğunu öne süren Sarı ve Deniz, taksiciden şikayetçi oldu.

Ünlü model Deniz Sarı ve arkadaşı Sıla Özer, bindikleri takside korku dolu anlar yaşadı. Beşiktaş'taki bir mekanda eğlenen ikili, saat 23.00 sularında Beşiktaş'taki mekandan ayrılarak Dikilitaş'taki evlerine gitmek için bir taksiye bindi.

Ancak, Sarı ve Özer, bindikleri takside korkunç şeyler yaşadı. İddialara göre taksici, gidecekleri mesafe kısa olduğu için Sarı ve Özer'e ters davranmaya başladı. İki arkadaşın iddiasına göre; Taksici araç içinde plastik poşet içindeki şişeden bir şey içerken, Sarı ve Özer'i Dikilitaş parkı yakınlarında araçtan indirmek istedi.

Model Deniz Sarı taksiciyi şikayet etti: 'Şoför rehin aldı' iddiası

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre; Sarı ve Özer, saatin geç olduğunu belirterek bu nedenle kapının önüne kadar taksiyle gitmek istediklerini taksiciye söyledi. Ancak ikili, taksicinin kendilerine verdiği cevap sonrasında şaşkınlık yaşadı.

Taksiciden, evlerinin bulunduğu sokağa girmesi isteyen ikili, taksiciden 'Beni ara sokaklara sokmayın' yanıtını aldı.

TAKSİDE ARBEDE ÇIKTI

Taraflar arasında iniş yeri nedeniyle başlayan tartışma sırasında yine iddiaya göre taksici, "Sizi Mecidiyeköy'e kadar götüreyim de görün siz" diyerek gaza bastı. Panikleyen Sarı ve arkadaşı bağırarak taksiciye durması gerektiğini söylediğinde ise, taraflar arasında arbede çıktı.

TAKSİCİDEN 'PARA VERMEDİ' İDDİASI

Araç içinde çığlık atarak yardım isteyen iki arkadaşa, çevredeki araç sürücüleri yardım etti. Ünlü model çevredekilere, taksicinin alkollü olduğunu söylediğinde ise taksici ünlü model ve arkadaşının para vermediğini söyledi. Ünlü model, taksicinin parasını verdi ve polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

0x0-1669266528425

'BENİ TEHDİT ETTİLER'

Taksinin plakasından araç sürücüsü Fikret S. tespit edildi. İddiaları reddeden sürücü, olay sırasında alkollü olmadığını, Sarı ve arkadaşından sokağın başında inmelerini rica ettiğini söyleyen Fikret Ç, 'Beni tehdit etmeye başladılar. Ben ilerlemeye devam ettim. Parayı yüzüme fırlatıp indiler. Ben suçsuzum' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN