Taksinin plakasını söküp şoföre saldırdı: O anlar kamerada

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde taksimetre ücretine itiraz eden yolcu önce sözlü tartışma başlattı daha sonra taksinin plakasını söküp şoföre saldırdı. O anlar kameralar tarafından kaydedildi.

Akılalmaz olay, dün 12.30 sıralarında Esenyurt Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi’nde yaşandı. İddialara göre, taksiye binen yolcu taksimetre ücretinin fazla olduğunu söyleyerek şoförle tartışmaya başladı.

ÖFKEDEN DELİYE DÖNDÜ

Taksicinin yolculara ücretin normal olduğunu, isterlerse polisi çağırabileceklerini söylemesi üzerine ortalık karıştı. Öfkeden deliye dönen kadın, aracın plakasını sökerek taksiciye saldırdı. Erkek yolcunun araya girmesine de aldırmayan kadın, ambulansa bindi.

KAMERALAR TARAFINDAN SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle sakinleşen kadın, daha sonrasında polis aracına binerek karakola gitti. Yaşanan o anlar ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN