Tarihi Cendere Köprüsü'nde çirkin görüntü

Tarihi Cendere Köprüsü'nde çirkin görüntü

Adıyaman'daki tarihi Cendere Köprüsü'ndeki çöp yığınları görenleri hayrete düşürüyor. Piknik yapan vatandaşların bıraktığı çöpler ve bu çöplerin düzenli olarak toplanmaması ziyaretçilerin tepkisini topluyor.

Dünyanın tek kemerli nadir köprülerinden biri olan Adıyaman Kahta'da bulunan Cendere Köprüsü'ndeki görüntüler görenleri hayrete düşürdü.

1-001.jpg

Her gün yüzlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Kommagene Krallığına ait köprünün çevresinde çöplerden adım atmak dahi zorlaşıyor. Piknik yapmaya gelen vatandaşların attığı çöplerin görüntüsü tarihi alanı ziyarete gelenleri de hayrete düşürüyor. Çöplerin piknik yapan kişilerce gelişi güzel atılmasına ve çöplerin belirli aralıklar ile toplanmaması ise ziyaretçilerin tepkisini çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN