Tarım işçilerini taşıyan minibüs takla attı: 1 kişi öldü

Tarım işçilerini taşıyan minibüs takla attı: 1 kişi öldü

Kastamonu'da tarım işçilerini taşıyan minibüs 20 metreden yuvarlandı. 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Kastamonu Taşköprü'de tarım işçilerini taşıyan minibüs 20 metreden yuvarlandı. Saat 08.00 sıralarında Hanönü- Taşköprü karayolu Çördük köyü yakınlarında meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken 8 kişi de yaralandı.

9.jpg

Edinilen bilgiye göre, Fatih Atlı yönetimindeki minibüs, sürücüsünün kontrolünden çıkıp yaklaşık 20 metreden yuvarlandı. 55 yaşındaki Sevim Kıyak, hayatını kaybederken sürücü Fatih Atlı ile araçtaki Fadime, Nazan ve Mediha Demir, Gülay Açar, Hediye Yılmaz, Kezban Türkmen ve Kadriye Şimşek ise yaralandı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Yaralılar, kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Taşköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN