Tarım Kredi Marketi Ucuzlukta BİM ve A101'i Solladı! İşte Et ve Ayçiçek Yağı Fiyatlarında Şoke Olacağınız İndirimler

Tarım Kredi Marketi Ucuzlukta BİM ve A101'i Solladı! İşte Et ve Ayçiçek Yağı Fiyatlarında Şoke Olacağınız İndirimler

Ülkemizde vatandaşların en temel haklarından birisi olan ucuza ürün satın alma hakkını karşılayan tek market Tarım Kredi oldu. Tarım Kredi Marketi, bayrama özel öyle indirimler uyguladı ki adeta görenleri gözleri fırladı. işte en güncel indirimli fiyatları ile beraber Tarım Kredi Market gıda ürünleri.

Devlet desteği ile kurulmuş olan Tarım Kredi Market, bu zamana kadar kurulan en ucuz marketlerden birisi olarak ön plana çıkıyor. Günümüzde çok ucuz diye anlatılan ve vatandaşa kendini o şekilde inandırmış olan bütün marketlerden çok daha ucuz fiyatlara ürün satışı gerçekleştiren Tarım Kredi Market, bayramın gelmesi ile birlikte et ve süt ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar sundu. Bayrama özel olarak uygulanmış olan bu indirimler sayesinde milyonlarca insanın Tarım Kredi Markete gönül rahatlığıyla alışveriş yapması sağlanıyor. Bugün, açıklanan ilanda bulunan fiyatları siz de gördüğünüzde inanamayacaksınız.

haberici-002.jpg

AYÇİÇEK YAĞI FİYATI

İlk olarak Tarım Kredi Markette bulunan TMO markası ile beş litre ayçiçek yağının fiyatından bahsedelim. Normal marketlerde 160 TL'den aşağı satış fiyatı görmediğimiz beş litre ayçiçek yağının daha kaliteli olmasıyla beraber aynı zamanda çok daha ucuzu şimdi Tarım Kredi Markette 129 TL olarak yer alıyor. Milyonlarca vatandaşın rahatça alışveriş yapabileceği bu market hem ucuzluğu ile hem de kalitesi ile ön plana çıkıyor. Ayrıca TMO markası ayçiçek yağı Tarım Kredi Markette olmasının yanı sıra, yakınlarında Tarım Kredi Market olmayan kişiler için de pttavm.com.tr web sitesinden online olarak satın alınabiliyor hem de ücretsiz kargo ile beraber.

haberici2-001.jpg

ET FİYATLARI

Tarım Kredi Markette bulunan dana kuşbaşı fiyatı 400 gram olarak 43 lira 25 kuruş. 400 gram dana kuzu satır ise toplam 38 lira 75 kuruştan satışa çıkıyor. Hem ayçiçek yağı hem toz şekeri ile yapmış olduğu indirimler bu fırsat kaçmaz dedirtiyor. Tarım Kredi Markete sizde hemen şimdi giderek en ucuz fiyatlardan sunulan en kaliteli ürünleri kolayca satın alabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN