Tarım ve Orman Bakanlığı pilot ve makinist alacak | Pilot ve makinist başvuru şartları neler?

Tarım ve Orman Bakanlığı pilot ve makinist alacak | Pilot ve makinist başvuru şartları neler?

Tarım ve Orman Bakanlığı pilot ve makinist alımı yapacağını duyurdu. Duyurunun ardından başvuru şartları vatandaşlarımız tarafından merak konusu oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı pilot ve makinist alımı ile ilgili tüm detaylar karar.com’da…

 

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğüne pilot ve makinist alınacak. İlana başvurular 17-21 Şubat tarihleri arasında yapılacak. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı pilot ve makinist alımı başvuru şartları…

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI’NA PİLOT VE MAKİNİST ALIMI

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğüne sözleşmeli pilot ve uçak bakım kontrol makinisti alınacak. Duyuru Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre başvurular Orman Genel Müdürlüğünün Orman Yangınlarıyla Mücadele Dairesi Başkanlığı Havacılık Şube Müdürlüğüne yapılacak. Şahşen ve posta yoluyla yapılacak olan başvurular 17-21 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Değerlendirme sonucu mülakata girecek olan adaylar Orman Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinden duyurulacak.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Orman Bakanlığı 1969 yılında kurulmuştur. Orman Bakanlığı, 1981 yılında Orman Genel Müdürlüğü Tarım ve Orman Bakanlığına bağlanmıştır. Ormancılıkla ilgili yaşanan sorunların ardından 1991 yılında yeniden kurulmuştur. 2011-2018 yılları arasında Orman Genel Müdürlüğüne bağlı Orman ve Su İşleri Bakanlığı kurulmuştur. 2018 yılında ise Tarım ve Orman Bakanlığı kurulmuştur.

20-02/17/tarim-ve-orman-bakanligijpgg.jpg

Orman Genel Müdürlüğü’nün Ormanları yangına karşı korumak, ormanları geliştirmek, ormanları imar etmek, ormancılık hizmetinde kullanılacak makineler ile bu makinelerin yedek parçalarını sağlamak, bakım ve onarımlarını yapmak, ormanlardaki izin ve intifa işlemlerini yürütmek gibi görevleri bulunmaktadır.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN