Tayyip Mahmut'un kurtarılma görüntüleri ortaya çıktı

Tayyip Mahmut'un kurtarılma görüntüleri ortaya çıktı

Kartal'daki faciadan sağ çıkarılan 9 yaşındaki Tayyip Mahmut'un kurtarılma anlarına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Çalışma sırasında kurtarma ekibinden bir görevlinin küçük çocuğa "Seni buradan çıkarayım maça götüreceğim. Hangi takımlısın?" diyerek teselli etmesi dikkat çekti.

Kartal'da çöken binanın enkazında 9 sonra kurtarılan Tayyip Mahmut Alemdar'ın kurtarılma görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde arama kurtarma personelinin küçük Mahmut’a "Bu görüntülere sonradan bakıp güleceğiz hep beraber" dediği anlar amatör kameraya yansıdı.

Enkaz altında cep telefonu kamerası ile kaydedilen görüntülerde arama kurtarma ekipleri Mahmut’un sesini alabilmek için etraftakileri susturduğu ve Mahmut'a seslenerek ulaşmaya çalıştığı görülüyor.

"BİZİ ZİYARETE GELECEKSİN TAMAM MI?"

AFAD ekibi küçük Mahmut’a "Bir daha vur amcam” diyerek Mahmut’un enkaz parçalarına vurmasıyla irtibata geçmeye çalıştı. Kurtarma esnasında küçük çocuğun moralini yüksek tutmaya çalışan arama kurtarma ekipleri “Bizi ziyarete geleceksin tamam mı ? Bu videoyu sana atacağız, güleceğiz buna hep beraber” dediği görülüyor.

19-02/12/20190210_2_34843026_41512230.jpgCumhurbaşkanı Erdoğan, Kartal'da bina çökmesi sonucu yaralanan Azra Havva Tekgöz ve TayyipMahmut Alemdar'ı, tedavi gördükleri Kartal Doktor Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti.

Daha sonra Mahmut Tayyip’i Cumhurbaşkanı Erdoğan, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti ve küçük çocuğa taraftarı olduğu Trabzonspor forması ve futbol topu hediye etti. Erdoğan Sen forma istemişsin al sana Trabzonspor forması” diyerek formayı küçük çocuğa hediye etti.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN