TCDD'den, Tekirdağ'daki kazayla ilgili açıklama

TCDD'den, Tekirdağ'daki kazayla ilgili açıklama

Tekirdağ Ergene'de 6 işçinin öldüğü kazayla ilgili TCDD açıklama yaptı. Yapılan açıklamada savcılığın olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlattığı duyuruldu.

Tekirdağ'ın Ergene ilesinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada 6 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişi de yaralandı.

Ölümlü kaza hemzemin geçitten sabah 08.00 sıralarına geçmek isteyen bir fabrikaya ait işçi servisine yük treninin çarpmasıyla meydana gelmişti.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğü de kazaya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada "Olayın gerçekleştiği hemzemin geçit bariyerli, flaşörlü, korumalı olup, olay anında bariyerler yaya ve araçlara kapalı vaziyette olmasına rağmen işçi servis minibüsünün hemzemin geçitten geçmesi sonrası istenmeyen kaza yaşanmıştır" denildi. Açıklamada, savcılığın olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlattığı belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN