Tekirdağ'da 4. kattan düşen yaşlı adam hayatta kaldı

Tekirdağ'da eşini dinlemeyip televizyon anteni ayarlamak için 4 katlı binanın çatısına çıkan yaşlı adam dengesini kaybederek yan binanın çatısına düştü. Mucize eseri hayatta kalan yaşlı adama olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra hastanede tedavi altına alındı. Eşinin olay anında 'Çıkma o çatıya dedim ama beni dinlemedi' diye serzenişte bulunması dikkatlerden kaçmadı.

Tekirdağ Çorlu’da televizyonunun antenini ayarlamak için 4. katın çatısına çıkan yaşlı adam, dengesini kaybederek 2. katın çatısına düştü.

Mucize eseri hayatta kalan yaşlı adama ilk müdahale olay yerinde yapıldı.

Yaralının eşinin ise, “Çıkma o çatıya, dedim; yine de beni dinlemedi” demesi dikkat çekti.

aw594060-05.jpg

ÇAMAŞIR ASMAYA ÇIKAN YAKINI TARAFINDAN FARK EDİLDİ

Olay, Havuzlar Mahallesi Ay Sokak üzerinde meydana geldi. 73 yaşındaki Mehmet Şen, televizyonu çekmediği için 4. katın çatısına anten ayarlamaya çıktı. Antenle uğraşırken bir anda dengesini kaybeden Mehmet Şen, iki katlı bir evin çatısına düştü.

Yaralı yaşlı adam, bir süre sonra balkona çamaşır asmaya çıkan bir yakını tarafından fark edildi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ve polis ekiplerinin yardımıyla çatıdan indirilen yaralı yaşlı adam, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

aw594060-03.jpg

YARALININ EŞİ: “ÇIKMA O ÇATIYA, DEDİM; YİNE ÇIKMIŞ”

Bacağında kırıklar oluşan Şen’in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili konuşan Mehmet Şen’in eşi Sebahat Şen, “Televizyon çekmiyordu. Tutturdu da çatıya çıkacağım diye. Çıkma, dedim; yine çıkmış” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN