Tekirdağ'da kaybolan otizmli Başak için herkes seferber oldu

Tekirdağ'da kaybolan otizmli Başak için herkes seferber oldu

Tekirdağ'da kaybolan otizmli Başak, her yerde aranıyor. Kentin Önerli Mahallesi'nde ikamet eden ve geçtiğimiz hafta çarşamba günü kayıplara karışan 18 yaşındaki Başak Saral'ın ailesi yardım çağrısında bulundu.

Edinilen bilgilere göre, çarşamba (1 Mayıs)  günü akşam saatlerinde evinden çıkan konuşma engelli Başak'tan bir daha haber alınamadı. Gencin kaybolurken üzerinde mor renkli polar ve siyah renkte şişme yelek olduğu belirtildi. Kaybolduğunun anlaşılması üzerine de polise ihbar verildi. Aile vatandaşlardan da yardım istedi.

Öte yandan AKUT ekipleri de arama ekiplerini seferber ettiğini açıkladı. Aile, Başak Saral'ı gören vatandaşların 05322651832 numaralı irtibat telefonundan kendilerine ulaşabileceğini kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN