TEM’de 37 araç birbirine girdi: Çok sayıda yaralı var

TEM’de 37 araç birbirine girdi: Çok sayıda yaralı var

Düzce'de TEM Otoyolu Gölyaka gişeler mevkisinde bir TIR'ın kayması sonucu zincirleme kaza meydana geldi. 37 araç birbirine girdi, 3’ü ağır 25 kişi yaralandı. Yoğun çalışmaların ardından İstanbul istikametinde ulaşım, tek şeritten sağlandı.

Düzce TEM Otoyolu Gölyaka mevkiinde İstanbul istikametine giden bir TIR'ın karla kaplı yolda kayması sonucu zincirleme trafik kazası meydana geldi. Yoğun kar yağışı sebebiyle aralarında otobüs ve kamyonların da bulunduğu yaklaşık 37 araç birbirine girdi.

traaa.jpg

İhbarla bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye, trafik ve Karayolları ekipleri yönlendirildi. Kazada 25 kişi yaralandı. İlk müdahalenin ardından yaralılar, Düzce ve Sakarya'daki hastanelere kaldırdı.

ekici.jpg

Hasar gören araçlar çekici ile yoldan kaldırılmaya başlandı.

kara.jpg

Yol kontrollü olarak trafiğe açılırken, araçları kaldırma çalışmaları sürüyor. Yaralılar, yoğun kar yağışı sebebiyle olay yerine güçlükle ulaşabilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

bebek.jpg

Kazaya karışan yolcu otobüslerinde bulunan vatandaşların ise otogara ulaşımı sağlanacak.

Kaza alanında incelemelerde bulunan Düzce Valisi Cevdet Atay, "Maalesef islemediğimiz bir durum. Allah beterinden korusun. Yaklaşık 37 aracın karıştığı bir zincirleme kaza söz konusu. 3’ü ağır 15 normal olmak üzere 18 yaralımız var. Yaralılarımızın hastaneye sevki yapıldı. Geri kalan vatandaşlarımızın da otogara sevki yapılıp memleketlerine gitmeleri sağlanacaktır. Yol trafiğe açıldı, yavaş yavaş araçların çekimi devam ediyor. Kaza yapan araçların çekiciler ile götürülmesi söz konusu" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN