Temel Karamollaoğlu'ndan Mehmed Zahit Kotku'yu anma mesajı

Temel Karamollaoğlu'ndan Mehmed Zahit Kotku'yu anma mesajı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, büyük İslam âlimi Mehmed Zahid Kotku Hocaefendi'yi anma mesajı yayınladı.

Sahip olduğu ilim ve derin bilgi birikimi sebebiyle ‘Görünmeyen üniversite’ ve ‘Hocaların hocası’ olarak anılan büyük İslam âlimi Mehmed Zahid Kotku Hocaefendi ahirete göç edişinin 39. sene-i devriyesinde rahmetle ve dualarla anılıyor.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Mehmed Zahid Kotku Hocaefendi'ye ilişkin olarak sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımda bulundu. 

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'nun paylaşımı:

Adeta "görünmeyen üniversite" misali ülkemizde birçok ismin yetişmesine öncülük etmiş olan, Anadolu'nun maddi ve manevi kalkınması için hayatını vakfeden kıymetli ilim adamı, muhterem Mehmet Zahit Kotku'yu vefatının 39. yılında rahmet ve minnetle anıyorum.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN