Temel kazısında insan kafatası ve kemikleri bulundu

Temel kazısında insan kafatası ve kemikleri bulundu

Eskişehir'de, inşaatın temel kazısında, 2 insan kafatası ve kemikleri bulundu. Polis, inceleme için numune aldı. Mahalle sakinleri, arazinin eski mezarlık olduğunu söyledi.

Odunpazarı ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi Hicri Sezen Caddesi'nde apartman inşaatının temel kazısı sırasında, 2 insan kafatası ve kemikleri bulundu. İnşaat işçileri, 155 Polis İmdat hattını arayarak, durumu bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, incelemelerde bulundu. İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri de kafatasları ile kemiklerin fotoğraflarını çekip, numune aldı. Yetkililer, kafatası ve kemiklerin inceleneceğini belirtti. Mahalle sakinleri, temel kazısı yapılan yerde eskiden mezarlık olduğunu söyledi.




İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN