Tepebaşı TSM Korosu'ndan yeni yıl konser

Tepebaşı TSM Korosu'ndan yeni yıl konser

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, İnci Çayırlı yönetiminde gerçekleştireceği yeni yıl konseri ile Eskişehirlilerle buluşacak. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, ücretsiz olan konsere tüm müzikseverleri davet etti.

Tepebaşı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, sahnelediği unutulmaz performanslarına bir yenisini daha ekleyecek. Devlet Sanatçısı İnci Çayırlı yönetiminde çalışmalarını sürdüren koro, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yıl konseriyle Eskişehirlilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

12 Ocak Pazar Günü saat 20.00'de Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde sahne alacak koro, sevilen eserleri Eskişehirliler için icra edecek. Tepebaşı Belediyesi yetkilileri ise, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek konsere tüm müzikseverleri davet etti.

20-01/12/tepebasi-tsm1.jpg

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN