Tevfik Göksu'nun annesi dualarla uğurlandı

Tevfik Göksu'nun annesi dualarla uğurlandı

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun annesi Fatma Göksu için İstanbul'da cenaze töreni düzenlendi. Törene Göksu'nun akrabaları yanı sıra Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, AK Parti İzmir milletvekili Yıldırım, Karar gazetesi yazarları Mustafa Karaalioğlu, Mehmet Ocaktan, Yusuf Ziya Cömert ile çok sayıda siyasetçi ve yazar da katıldı.

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun annesi Fatma Göksu hayatını kaybetti. Göksu'nun annesi Fatma Göksu için İstanbul'da cenaze töreni düzenlendi. 

20-01/07/02.jpg

Cenaze törenine Göksu'nun akrabaları yanı sıra Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti İzmir milletvekili Binali Yıldırım, Karar gazetesi yazarları Mustafa Karaalioğlu, Mehmet Ocaktan, Yusuf Ziya Cömert ile çok sayıda siyasetçi ve yazar da katıldı. Namazın ardından Göksu'nun naaşı, memleketi Adıyaman'ya götürüldü.

20-01/07/03.jpg

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve çok sayıda ilçe belediye başkanı da cenazeye çelenk gönderdi.

20-01/07/04.jpg

Göksu'nun cenazesi yarın aile mezarlığında toprağa verilecek.

İMAMOĞLU'NDAN TAZİYE MESAJI

Bu arada İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Twitter hesabından Göksu ve ailesine bağsağlığı dileğinde bulundu. İmamoğlu "Esenler Belediye Başkanımız Mehmet Tevfik Göksu’nun annesi Fatma Göksu'yu Birlik Mahallesi Hacı Emsal Avcı Taş Camii'nden son yolculuğuna uğurladık. Kendisine Allah'tan rahmet, belediye başkanımız @mt_goksu'ya ve yakınlarına baş sağlığı dilerim" paylaşımı yaptı.

20-01/07/goksu.jpg

İSTANBUL/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN