THY 6-7 Kasım'da 99 TL'ye THY ucuz bilet fırsatı! THY bilet kampanyası nedir?

THY 6-7 Kasım'da 99 TL'ye THY ucuz bilet fırsatı! THY bilet kampanyası nedir?

THY 6-7 Kasım tarihleri arasında 1 Aralık – 30 Ocak tarihleri arasında kullanılmak üzere satın alınan biletleri "Her yere 99 TL" sloganı ile 99 TL'den satışa sunuyor. Peki THY'nin bilet kampanyasının şartları nelerdir? İşte detaylar...

THY kampanya duyuruları ile ilgili önemli bilgilendirmeler yapmaya devam ediyor. “Her yere 99 TL” sloganı ile kampanyaya ilişkin detayları aktaran Türk Hava Yolları ucuz bilet fırsatından yararlanmak isteyen kişilere detayları açıkladı. Peki, ucuz biletler nelerde ve hangi tarihler arasında geçerli olacak?

BİLET SATIN ALMA DÖNEMİ?

THY’nin kampanyasından yararlanmak isteyen kişilerin biletlerini 6-7 Kasım tarihleri arasında satın alması gerekiyor. Öte yandan yine aynı şekilde satın alınacak biletlerin 1 Aralık – 30 Ocak tarihleri arasındaki bir uçuşa ait olması gerekiyor.

BİLET SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

THY UCUZ BİLET KAMPANYASI ŞARTLARI

Peki, diğer şartlar neler? İşte THY ucuz bilet şartları…

Kampanya Türk Hava Yolları İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı ya da varışlı yurtiçi tek yön ekonomi sınıfı uçuşlarda geçerlidir.

İlgili promosyon sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerlidir. Türk Hava Yolları codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli değildir.

Kampanya Kıbrıs ve Hopa’ya yapılacak uçuşları kapsamamaktadır.

Rezervasyon ve biletleme işlemi aynı anda tamamlanmalıdır. Kampanya kapsamında belirtilen ücret, rezervasyon yapılmış ancak satın alması tamamlanmamış biletlemelerde geçerli değildir.

Kampanya kapsamında alınan biletlerde değişiklik ve iptale izin verilmez.

Seyahat çıkışında 17 Ocak 2020 - 19 Ocak 2020 tarihleri geçersiz olup promosyon kapsamı dışındadır.

Ücrete havalimanı vergileri, hizmet bedeli ve akaryakıt harçları dahildir.

Türk Hava Yolları kampanya kural ve koşullarını, tanımları ve diğer bilgileri değiştirme, kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

Promosyon biletler sınırlı sayıdadır ve sınırlı süre içinde kullanılabilir.

Kampanya ücreti 99,99.TL çağrı merkezi ve online kanallarımızda geçerlidir. Satış ofisleri ve seyahat acentelerinden alınan biletlerin ücretleri değişkenlik gösterebilir.

 

 

Promosyonlu fiyatlar grup rezervasyonları için geçerli değildir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN