TIR şoförü kendisini uyaran otomobil sürücüsüne dehşeti yaşattı

TIR şoförü kendisini uyaran otomobil sürücüsüne dehşeti yaşattı

İstanbul Maltepe'de iş makinesi taşıyan bir TIR şoförü, trafikte kendisini uyaran sürücünün önünü kesip küfür ve hakaretler etti. Otomobildekiler büyük korku yaşarken TIR'a binen şoför, yetmezmiş gibi geri geri gelerek otomobili ezmeye çalıştı. Yaşananlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Maltepe'de geçen salı 17.00 sıralarında D-100 karayolu Altıntepe mevkii Ankara istikametinde meydana gelen olay şöyle gelişti: İddialara göre sürücü Erdem Kuz, annesiyle birlikte trafikte seyir halindeyken kendisini sıkıştırdığı iddia eden TIR şoförüne korna basarak uyarmak istedi. Bunun üzerine TIR şoförü ile otomobil sürücüsü Erdem Kuz arasında gerginlik yaşandı. TIR şoförü, otomobilin önünü keserek küfür ve hakaretler etmeye başladı.

2222.jpg

GERİ GERİ GELİP ÇARPTI

TIR şoförü tekrar aracına binip, geri geri gelerek içinde iki kişinin bulunduğu otomobili ezmeye çalıştı. Otomobildekiler büyük korku yaşarken, TIR şoförü olay yerinden ayrıldı. Cep telefonu ile görüntülendiğini anlayan şoförün, TIR'ın plakasını söktüğü görüldü.

KÜFÜR VE HAKARET ETTİ

Sürücü Erdem Kuz'un kendisine küfür ve hakaretler ederek ezmeye çalışan TIR şoföründen şikayetçi olduğu öğrenildi. Yaşananlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN