TMSF'nin düzenlediği Barış Pınarı gecesinde dansöz oynatıldı

TMSF'nin düzenlediği Barış Pınarı gecesinde dansöz oynatıldı

TMSF'nin Çırağan Sarayı'nda düzenlediği Barış Pınarı gecesinde dansöz oynatılması skandalı yaşandı. Sosyal medyada, Mehmetçik’in cephede canını hiçe sayarak terörle mücadele ettiği bir dönemle böyle bir eğlencenin düzenlenmesine büyük tepki gösterildi.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından düzenlenen Barış Pınarı Harekatı gecesinde dansöz skandalı yaşandı. Görüntüleri paylaşan AK Parti eski Diyarbakır milletvekili Cuma İçten, "Barış Pınarı Harekatı gecesinde milletin parasıyla dansöz oynatıldı” sözleriyle isyan etti.

19-10/15/cuma-icten-tmsf-baris-pinari.jpg

Cuma İçten Twitter’dan paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

Ey TMSF milletin şirketlerine devlet adına el koyacaksın ve milletin olan şirketlerin parası ile dualar ile yapılan Barış Pınarı Harekatı gecesinde Çıragan Sarayı’nda dansöz oynatarak “vur patlasın çal oynasın” diyip eğlence tertipleyeceksin. İşte ülkemin düştüğü hal bu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN