TOKİ Herkesi Ev Sahibi Yapacak! İşte 129 Bin TL'den Başlayan TOKİ Konutları! Sakın Kaçırmayın

TOKİ Herkesi Ev Sahibi Yapacak! İşte 129 Bin TL'den Başlayan TOKİ Konutları! Sakın Kaçırmayın

Yüksek enflasyondan dolayı ev almak zorlaşırken konut fiyatları ise yüksek meblağlara ulaştı. Ev sahibi olmak isteyenlerse bu hayallerini başka bahara erteledi. Son umudu TOKİ başvuruları olan vatandaşlar için müjdeli haber geldi. TOKİ'nin yayınladığı listede konut fiyatları 129.000 TL'den başlıyor. Bu listeye bakmadan ensenizi karartmayın. İşte TOKİ'nin konut listesi.

Uygun konut fiyatlarıyla son yıllarda en çok tercih edilen ev aracısı olan TOKi'nin Mayıs ayı başvuruları başladı. Yayınladığı listede yüzleri güldüren TOKİ Mayıs ayında bir çok kiracıyı ev sahibi yapmaya hazırlanıyor.129.000 TL'den başlayan satılık daireler herkesin cebine uygun. İşte il il TOKİ konut fiyatları.

emekli-mmaasi.jpg

TOKİ MAYIS BAŞVURULARI BAŞLADI

Mayıs 2022 TOKİ konut başvuruları başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yayınladığı başvurular 5 Mayıs Perşembe gününden itibaren kuruma yapılabilecek. 39 ile müjde veren TOKİ. 2+1 ve 3+1 konut satışlarında her cebe uygun fiyat mevcut. TOKİ'nin satış duyurusunun detaylarını, ödeme planlarını ve TOKİ'den ev alacaklar için sunulan imkanları haberimizden okuyabilirsiniz. İşte TOKİ konut satışına dair her şey.

TOKİ MAYIS AYI KONUT LİSTESİNİ YAYINLANDI

TOKİ tarafından yapılan duyuru ile sevinen vatandaşlar ev almak için sıraya girecek. 5 Mayıs'ta başlayacak olan başvurular arasında konuların yanı sıra dükkan işyerleri de bulunmaktadır. Kurumun satış işlemlerine ilişkin bilgilendirme açıklamasında "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 39 ilde 105 konut ile 18 ilde 189 iş yerini 17-18 Mayıs 2022 tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satacak." ifadelerine yer verildi.

KONUT VE İŞYERİ TARİHLERİNİ SAKIN KAÇIRMAYIN

Yeni duyurusunda konut ve işyerlerine de yer veren TOKİ'nin konut ve işyeri ihale işlemleri 17 Mayıs ve 18 Mayıs tarihinde yapılacak. Kendi bulundukları ilde başvuru yapacak olan vatandaşlar satışın nerde yapılacağını ve ihale tarihini başvuru işlemlerini yaparken öğrenecek ve tamamlayabileceklerdir.

TOKİ'DE EV FİYATLARI CAZİP FİYATLARDAN BAŞLIYOR

TOKİ'nin 5 Mayıs'ta başlayacak konut başvuruları listesinde zemin kat, 1. kat ve 2. katta bulunan daireler mevcut. Listede bulunan evlerin fiyatları bulunulan il ilçe durumuna göre, evin büyüklüğüne oda sayısına cephesine katına göre değişmektedir. Listede 129.000 TL'den başlayan fiyatlarla konut satışı yapılacağı ilan edilirken fiyatı 500.000 TL'yi aşan daireler de bulunmaktadır.

PEKİ ÖDEMELER NASIL YAPILACAK?

TOKİ'nin sunduğu ödeme planı ise şu şekilde; Evi alanlar satış fiyatının ev az yarısını peşin ödeyecekler. Geriye kalan borç ise 120 aya bölünecek ve taksitle ödenecek.

17 ve 18 Mayıs'ta konut satışı olacak o şehirler sırayla şöyle; Afyonkarahisar, Adana, Ankara, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bitlis, Bolu, Bursa, Denizli, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Edirne, Eskişehir, Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Kocaeli, Kütahya, Isparta, İstanbul, İzmir, Mersin, Niğde, Osmaniye, Samsun, Sakarya, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Van ve Yozgat

İŞTE TOKİ'NİN KONUT FİYAT LİSTESİ

toki-mayis-2022-konut-isyeri-satis-listesi-1.jpgtoki-mayis-2022-konut-isyeri-satis-listesi-2.jpgtoki-mayis-2022-konut-isyeri-satis-listesi-3.jpgtoki-mayis-2022-konut-isyeri-satis-listesi-4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN