Toprağa gömülü parçalanmış kadın cesedi bulundu

Toprağa gömülü parçalanmış kadın cesedi bulundu

Burdur'da boş bir arazide toprağa gömülü ve parçalanmış bir halde kadın cesedi bulundu. Cesedin, uluslararası koruma başvurusu sahibi statüsüyle ikamet eden ve 9 Ocak'ta kayıp müracaatı yapılan Afganistan uyruklu M.H.'ye ait olduğu tespit edildi. Olayla ilgisi olabileceği değerlendirilen 2 şüpheli gözaltına alındı.

Burdur'da boş bir arazide toprağa gömülü parçalanmış kadın cesedi bulundu. Olayla ilgisi olabileceği değerlendirilen 2 şüpheli gözaltına alındı.

Burdur Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, güvenlik güçlerine, Bağlar Mahallesi Taşar Kuyu Sokağı'nda boş arazideki bir çukurda toprağa gömülü ceset bulunduğu ihbarı ulaştı.

CESEDİN AFGAN KADINA AİT OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince arazideki incelemelerde, torbalar içinde bir kadın cesedi bulundu. İncelemelerde, maktulün parmak izleri alındı. Cesedin, Burdur'da uluslararası koruma başvurusu sahibi statüsüyle ikamet eden ve 9 Ocak'ta kayıp müracaatı yapılan Afganistan uyruklu M.H.'ye ait olduğu tespit edildi.

M.H.'nin cesedi, incelemelerin ardından Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ceset, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, olayın failleri olabilecekleri şüphesiyle M.H'nin Afganistan uyruklu eşi S.A.R. ve eşinin kardeşi S.B.R'nin, kasten öldürme suçundan gözaltına alındığı bildirildi.

BURDUR/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN