'Tosuncuk'un yeni görüntüleri ortaya çıktı: Eşi Sıla için klip hazırlamış!

'Tosuncuk'un yeni görüntüleri ortaya çıktı: Eşi Sıla için klip hazırlamış!

'Çiftlik Bank' davasının bir numaralı sanığı 'Tosuncuk' lakaplı firari Mehmet Aydın'ın yeni görüntülerine ulaşıldı. Aydın'ın yurt dışına kaçmadan önce eşi Sıla için nişan töreninde çekilen fotoğraflardan bir klip hazırladığı ortaya çıktı. Klipte Aydın'ın eşiyle mutlu anları yer alıyor.

'Çiftlik Bank' ile yaklaşık 130 bin kişiyi 1 milyar 139 milyon 972 bin lira dolandırarak kayıplara karışan ve hakkında kırmızı bülten ile arama kararı çıkarılan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Firari sanık Aydın'ın yurt dışına kaçmadan önce eşi Sıla için nişan töreninde çekilen fotoğraflardan bir klip hazırladığı ortaya çıktı.

19-05/18/02.jpg

Klipte Mehmet Aydın'ın eşiyle mutlu anları yer alıyor.

19-05/18/03.jpgBir diğer görüntü ise Aydın çifti, yüz değiştirmeye yarayan mobil uygulamayı kullanarak eğleniyor.

Açılan soruşturma kapsamında Çiftlik Bank'ın yazılımcısı olduğu gerekçesiyle yakalanan ve tutuklu olarak yargılananlar arasında yer alan Cudi Cumhur Yurdakul isimli sanığın da Mehmet Aydın'ın hemen yanında olduğu görülüyor.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN