Trabzon'da korkutan görüntü: Bin 779 yıldırım düştü

Trabzon'da korkutan görüntü: Bin 779 yıldırım düştü

Trabzon'da dün etkili olan şiddetli sağanak sırasında 963 yıldırım düştüğü belirlendi. Yıldırımın isabet ettiği ağaç ise park halindeki otomobilin üzerine düştü. Boş bir araziye düşen yıldırım anı da kameraya yansıdı.

Kentte dün öğleden sonra etkili olan gök gürültülü sağanak, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Aniden bastıran şiddetli yağış nedeniyle cadde ve sokaklar, kısa sürede göle döndü. Karadeniz Sahil Yolu'nda oluşan su birikintileri yüzünden sürücüler, güçlükle ilerledi. Yağmura hazırlıksız yakalananlar ise saçak altlarına ve dükkanlara sığındı.

Ortahisar ilçesinde Atapark'a düşen yıldırımın isabet ettiği ağaç devrilerek park halindeki otomobilin üzerine düştü. Kimsenin bulunmadığı otomobilde hasar oluştu. Değirmendere Mahallesi'nde boş bir araziye düşen yıldırım anı kameraya yansıdı.

19-10/07/yildirim-dusen-agac-otomobilin-uzerine-devrildi_8338_dhaphoto6.jpg

3 İLE BİN 779 YILDIRIM DÜŞTÜ

Meteoroloji Trabzon Bölge Müdürlüğü verilerine göre, dün akşam saatlerinde etkisini artıran ve gece yarısına kadar süren sağanak sırasında, Trabzon, Artvin ve Rize'de, bin 779 yıldırım düştüğü tespit edildi.

19-10/07/yildirim-dusen-agac-otomobilin-uzerine-devrildi_8338_dhaphoto2.jpg

Trabzon'da 963, Artvin'de 670, Rize'de ise 146 yıldırım düştüğü belirlendi. 

TRABZON/DHA

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN