TSK paylaştı: YPG'li teröristler Afrin şehir merkezinde araçları yakıyor

TSK paylaştı: YPG'li teröristler Afrin şehir merkezinde araçları yakıyor

TSK'nın Afrin'de 20 Ocak'ta başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda terör örgütleri PYD/PKK/YPG ve DEAŞ'a ağır darbeler vurulurken, çaresiz kalan YPG'li teröristlerin Afrin şehir merkezinde araçları ateşe vererek yaktığı ortaya çıktı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin’i terör örgütlerinden temizlemek için 20 Ocak'ta başlattığı Zeytin Dalı Harekatı başarıyla devam ediyor.

YPG/PKK’lı teröristlerin ise, TSK ve ÖSO güçlerinin kuşattığı Afrin şehir merkezindeki sivillere zulmü sürüyor.

ARAÇLARI YAKMAYA BAŞLADILAR

Sivillerin bölgeden ayrılmasını engellemek için yolları kapatan, hendekler kazan teröristler, son olarak Afrin şehir merkezindeki araçları yakmaya başladı.

18-03/17/2-1521274536.jpg

Terör örgütü YPG/PKK mensuplarının Afrin merkezde araçları ateşe verdiği anlar, Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait insansız hava araçları (İHA) tarafından görüntülendi.

Genelkurmay Başkanlığı tarafından paylaşılan İHA görüntülerine, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında çevresi kuşatılan Afrin şehir merkezinden sivillerin çıkışını engellemek isteyen teröristlerin, birer tanker, kamyon ve otomobili ateşe verdiği anlar yansıdı.

KAZMA KÜREKLERLE AŞIYORLAR

Öte yandan terör örgütü YPG/PKK üyeleri kurdukları barikat ve engellerle halkın ilçe merkezinden kaçmasına engel olurken, vatandaşlar kazma ve küreklerle bunları aşarak ilçe merkezinden ayrılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN