TÜBİTAK KPSS şartsız ön lisans mezunu koruma memuru alımı yapacak! Nasıl başvuru yapılır?

TÜBİTAK KPSS şartsız ön lisans mezunu koruma memuru alımı yapacak! Nasıl başvuru yapılır?

TÜBİTAK KPSS şartsız ön lisans mezunu koruma memuru alımı yapacak. "Nasıl başvuru yapılır?" ve "Başvuru şartları nelerdir?" gibi soruların yanıtlarına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...

İşkur'da (Türkiye İş Kurumu) bugün (19 Ağustos 2019) yayınlanan ilana göre TÜBİTAK bünyesindeki eksikliğin karşılanması için ön lisans mezunu koruma memuru alımı yapılacak. Duyuruda 5 kişilik boşluk ile Ankara'da bulunan Koruma ve Güvenlik Müdürlüğüne TMY kapsamında en az ön lisans mezunu koruma ve güvenlik görevlisi alınacağı belirtildi.

KPSS ŞARTI YOK

Başvurularda KPSS şartı aranmayacak.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK

TÜBİTAK'ta çalışmak isteyenler için noter huzurunda yapılacak olan kura çekimi 10 Eylül 2019'da saat 10:00’da gerçekleşecek. Kura Tunus Caddesi No:80 Çankaya /ANKARA adresinde bulunan Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlık binasında yapılacak.

KURA SONUÇLARI

Kura sonuçları www.tubitak.gov.tr adresinden duyurulacak.

BAŞVURULAR İÇİN SON GÜN 23 AĞUSTOS

Başvurular ilanın yayım tarihi olan 19 Ağustos 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 5 gün içerisinde yani 23 Ağustos 2019 tarihine kadar İŞKUR resmi internet adresi üzerinden İş İlan No (00005110943) ile yapılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN