TÜGVA, “yazılımla kişisel bilgilere ulaşma" iddiasını reddetti

TÜGVA, “yazılımla kişisel bilgilere ulaşma" iddiasını reddetti

TÜGVA, ''vakfın, kullandığı yazılımla istediği kişilerin bilgilerine ulaşabildiği" iddiasını reddetti.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), yaptığı açıklamayla, terör örgütü FETÖ’nün medya yapılanması yöneticilerinden olan ve yurt dışında kaçak yaşayan bir kişinin, dün TÜGVA’nın kullandığını iddia ettiği yazılımla, önemli isimler dahil istediği kişinin bilgilerine ulaşabileceğine yönelik gerçeği yansıtmayan bir video paylaştığını belirtti.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''Vakfımızın gönüllü ve üyelik yönetim sisteminde veri iznini aldığımız üyeler ve gönüllülerimiz haricinde hiç kimsenin bilgileri yoktur. Kaldı ki bu bilgiler, vakfımızın faaliyetlerinin duyuruları için KVKK kapsamında izinle alınır. Vakfımızın gönüllü sisteminin Nüfus'a bağlı olduğu yalandır. Videoda gösterilen programın ne görsel yapısı ne de teknik içeriği vakfımızın yazılımı ile ilgili değildir. Uzaktan yakından bir benzerliği dahi yoktur. Videodaki sözde program, muhtemelen FETÖ’nün istihbarat ağının kullandığı içerikler ile vakfımıza kumpas olması için hazırlanmıştır.''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN