11 gündür kayıp olan Gülistan'ın son görüntüleri ortaya çıktı

11 gündür kayıp olan Gülistan'ın son görüntüleri ortaya çıktı

Tunceli'de kendisinden 11 gündür haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'nun, kaybolduğu gün kendisini darp ederek zorla bir arabaya bindirmeye çalıştığı iddia edilen erkek arkadaşı ile konuştuğu son görüntüleri ortaya çıktı.

5 Ocak'tan itibaren haber alınamayan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku’yu arama çalışmaları valilik koordinesinde 150 kişilik ekiple devam ediyor.

Kaldığı yurtta intihar mektubu, arama çalışmasının olduğu Uzunçayır Baraj Gölü Dinar Köprüsü mevkisinde su altında ismi yazılı reçete, notlar ve arkadaşından aldığı makas bulunan Gülistan'ın son görüntüleri de ortaya çıktı.

20-01/15/tuncelide-kayip-gulistanin-son-goruntulerine-dha-ulasti_5491_dhaphoto6.jpg

İDDİALARIN ODAĞINDAKİ ERKEK ARKADAŞI İLE KONUŞUYOR

Görüntülerde Gülistan'ın, merkeze bağlı Atatürk Mahallesinde bulunan bir kafenin önünde ayrıldığı ve kendisini darp ederek zorla bir araca bindirmeye çalıştığı iddia edilen Rus uyruklu erkek arkadaşı Z.A. ile bir süre görüştükten sonra tek başına yürüyerek karşı şeride geçip minibüse bindiği yer aldı.

20-01/15/tuncelide-kayip-gulistanin-son-goruntulerine-dha-ulasti_5491_dhaphoto11.jpg

EN SON KÖPRÜ ÜZERİNDE GÖRÜLMÜŞTÜ

Öte yandan, Gülistan'ı 11 gündür arama çalışmalarının sürdüğü Uzunçayır Barajı Dinar Köprüsü mevkiinde kayıp olduğu gün 2 farklı minibüs şoförünün görmesi üzerine bölgede yoğunlaşıldığı öğrenildi.

20-01/15/tuncelide-kayip-gulistanin-son-goruntulerine-dha-ulasti_5491_dhaphoto5.jpg

Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ekibi, AFAD, Elazığ'dan dalgıç polisler ve 4 Özel Harekat Timi'nin katılımıyla devam eden arama çalışmalarının son görüldüğü bölgede sürdüğü bildirildi.

AJANSLAR

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN