Tunceli'de kendisini 'şifacı' olarak tanıtan şahıs istismardan tutuklandı

Tunceli'de kendisini 'şifacı' olarak tanıtan şahıs istismardan tutuklandı

Tunceli'de kendisini, 'şifacı' olarak tanıtan ve bu yolla insanları kandıran Hasan Vural, parkta, 19 yaşındaki zihinsel engelli kadına tacizde bulundu. Taciz anları kameraya yansıyan Vural, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Tunceli'de iki yıldır kendisini, 'Ben öldüm, geri döndüm, sürekli uçuyorum ve insanların üstündeki nazarı çıkarıyorum, şifacıyım' diye tanıtan 69 yaşındaki Hasan Vural, cinsel istismar suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Parkta oturan zihinsel engelli bir kadına cinsel istismarda bulunan Vural'ın görüntüleri parkta oturan bir kişi tarafından kaydedildi. Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Vural, çıkarıldığı mahkemece, 'cinsel istismar' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN