Tuncer Çiftçi kimdir, kaç yaşında ve nereli ? Gonca TV Tuncer Çiftçi neden gündem oldu? Yeni Adnan Oktar mı geliyor? Kendini Mehdi ilan etti

Tuncer Çiftçi kimdir, kaç yaşında ve nereli ? Gonca TV Tuncer Çiftçi neden gündem oldu? Yeni Adnan Oktar mı geliyor? Kendini Mehdi ilan etti

Son yıllarda kadın takipçilerini "Beni en çok sevenler şelalenin altına girip çıkacak" konuşmasıyla gündeme gelen Tuncer Çiftçi, internette viral oldu. Kendisine "Mehdi" diyen Çiftçi tekrardan gündemde yer almaya başladı. Tuncer Çiftçi kimdir? Tuncer Çiftçi kaç yaşında? Tuncer Çiftçi nerelidir? Sorularının cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz…

Süt ve peynir işinde çalıştıktan sonra 2005’de Kocaeli'ne gelen ve GONCA FM'i kurmasının ardından kendisine "Mehdi" diyen Tuncer Çiftçi kadın takipçilerini şelaleye sokmasından dolayı tanınmıştı.

tuncer çiftçi

Duası ile hastaları iyileştirdiğini iddia ettiği TV programlarında canlı dualara ev sahipliği yapan Tuncer, şifa isteyen bir grup kadını "Beni en çok sevenler şelalenin altına girip çıkacak" dedikten sonra şelaleye sokmasıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Yeni Adnan Oktar olarak bilinen Çiftçi, Gonca TV'nin sahibidir. Sık sık bir mucizesi olduğunu ve ona bulaşanların beladan kurtulamadığını söyleyen Çiftçi, pek çok şehirde başlattığı programla tedavi edeceğini söyleyerek insanlardan para topluyor.

tuncer çiftçi kimdir

Para toplayıp, "elektrikleri kesecekler, bize bağış yapmazsanız bu güzel duaları size ulaştıramayız" dediği de iddia ediliyor. Ayrıca radyosunda cennette garanti veren mezarlık yerleri sattığı söyleniyor ve insanlar itişip kakışarak bir mezarlık bile satın almışlardı.

Kadınlarla etkinlik gerçekleştiren Çiftçi, takipçileriyle birlikte umreye bile gitti.

Bir süredir görülmeyen Tuncer, 2018 senesinde davalar nedeniyle yurtdışına kaçtığı ve İngiltere'den yayına devam ettiği söyleniyor.

tuncer çiftçi

Kendisini "Mehdi" olarak tanımlayan Tuncer Çiftçi'nin kadın takipçilerinin paylaşmış olduğu görüntüler sosyal medyaya bomba gibi düştü . Videodaki kadınlar, Tuncer Çiftçi için "Allah Nuru" ifadesine yer verdi. Bu videonun yanı sıra Tuncer Çiftçi'nin doğum gününde uzun namlulu silahla ateş ettiği bir videoda gündemde yerini aldı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN