Türk askerine S-400 eğitimleri 1 Eylül'de başlıyor

Türk askerine S-400 eğitimleri 1 Eylül'de başlıyor

Rus savunma şirketi Almaz-Antey Genel Müdürü Yan Novikov, Türk askerlerinin S-400 füze savunma sistemlerinin kontrolü ile ilgili eğitim çalışmalarının 1 Eylül’den itibaren başlayacağını belirtti.

MAKS-2019 Uluslararası Havacılık Fuarı kapsamında Rusya lideri Vladimir Putin’e ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bilgi veren Novikov, Türk askerlerinin S-400 füze savunma sistemlerinin kontrolü ile ilgili eğitim çalışmalarının 1 Eylül’den itibaren başlayacağını söyledi.

Novikov, “Türk askerlerinin eğitimi 1 Eylül’den itibaren başlayacak ve yıl sonunda tamamlanacak, 2 Ocak, eğitimin tamamlanması için planlanan tarih. Bu eğitimden sonra Türkiye Cumhuriyeti, S-400 sistemini amacı doğrultusunda kullanmaya başlayabilecek” dedi ve ekledi: Sıradaki teslimatlar ile ilgili görüşmelere hazırız.

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN