Türk balıkçı teknesine müdahaleden yeni görüntüler | Video

Türk balıkçı teknesine müdahaleden yeni görüntüler | Video

Karadeniz'de, 3 balıkçının yaralandığı olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

Karadeniz'de, Romanya Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Türk balıkçı teknesine, plastik ve gerçek mermilerle açılan ateş sonucu 3 balıkçının yaralandığı olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde sahil güvenlik ekiplerinin Türk balıkçılara müdahalesi yer aldı. Ordu'nun Perşembe ilçesi Medreseönü balıkçı barınağından Romanya'ya giden Ordulu balıkçılar, önceki gün Köskence açıklarında, uluslararası karasularda Romanya Sahil Güvenlik ekipleri tarafından takibe alındı. Sahil Güvenlik ekiplerinin 'dur' ihtarı ardından balıkçı teknesine plastik ve gerçek mermilerle ateş açıldı. Olayda 3 balıkçı yaralanırken, 5 balıkçıda gözaltına alındı. Mermilerin isabet ettiği balıkçı teknesi de battı. Yaralı balıkçılar tedavi için Köstence'de hastaneye götürülürken sağlık durumlarının da iyi olduğu belirtildi.

Türk balıkçıların bugün Türkiye'ye teslim edilmesi bekleniyor.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN