Türk tankları Afrin'de terör mevzilerini yerle bir etti

Türk tankları Afrin'de terör mevzilerini yerle bir etti

TSK'nın Zeytin Dalı Harekatı'nda yürüttüğü harekatta, terör örgütüne ait hedefler Türk tankları tarafından yerle bir edildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin bölgesini terör örgütlerinden arındırmaya yönelik 20 Ocak'ta başlattığı Zeytin Dalı Harekatı 38'nci gününde devam ediyor.

TSK'dan yapılan bilgilendirmeye göre, bugün terör örgütü hedeflerine 6 tank atışı yapıldı. Hedefler, başarılı bir şeklide imha edildi.

TSK, daha önce de YPG/PKK-DEAŞ terör örgütlerine ait 30-40 araçtan oluşan ve içinde teröristlerle silah ve mühimmat taşıyan konvoyu, Afrin'in güneydoğusundan şehre yaklaşırken kara ateş destek vasıtalarıyla vurmuştu.

Öte yandan TSK, harekatın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısının 2 bin 59'a yükseldiğini açıklamıştı.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN