Türk Telekom açıkladı! Emeklilerin yüzü gülüyor! 50 yaşından büyükler başvuru yapabilir

Türk Telekom açıkladı! Emeklilerin yüzü gülüyor! 50 yaşından büyükler başvuru yapabilir

Emeklileri ilgilendiren açıklamalar peş peşe geliyor. Türk Telekom emekli vatandaşlar için düzenlediği yeni kampanya hakkındaki detayları paylaştı. 50 yaş üzeri tüm emekli vatandaşlar kampanyadan yararlanabilecek. Fırsat kampanyası kapsamında hazırlanan tarifenin aylık ücreti 12 ay boyunca 20 TL olacak. İşte kampanya detayları…

Türk Telekom yeni kampanyasının detaylarını paylaştı. Emekli 500 fırsatı ile her yöne 500 dakika ve Türk Telekom mobil hatlarla sınırsız görüşme yer alırken 1 GB internet paketi de kampanya dahilinde yer almaktadır.Emekliler kampanya için sadece 20 TL ödeyecek.İşte kampanya detayları…

EMEKLİLERİ SEVİNDİREN KAMPANYA AÇIKLANDI

Türk Telekom yeni kampanyası ile merak uyandırıyor. Yeni kampanyaya katılım sağlamak isteyen 50 yaş üzeri müşterilerin 12 ay boyunca Türk Telekom faturalı mobil tarifeler de kalmaya taahhüt vermesi gerekmektedir. Kampanya T.C. kimlik yaşı 50 yaş ve üzeri olan bireysel faturalı müşterileri kapsamaktadır. Kampanyadan yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar müşteri hizmetleri ya da SMS aracılığı ile taahhüt verebilir. SMS aracılığı ile taahhüt vermek isteyen emekliler ‘SOZ 500’ yazıp 5555’e SMS göndermelidir.

Taahhüt için katılım sağlayan vatandaşlar aylık ücret indirimi geçerli olan fatura dönemi süresi boyunca kullanılabilecek. 12 fatura dönemi boyunca yararlanılacak olan kampanya Türk Telekom mobil faturalı emekliler için geçerlidir. 12 ay boyunca kalma sözünden cayan Türk Telekom mobil, Taraftar, Türk Telekom evde internet ve diğer işbirliği faturasız tarifelerine geçiş yapan müşterilerin son faturalarına taahhüt kapsamında o güne kadar yararlanılan indirimler toplamı ile kalan ay ücretler toplamlarından müşteri lehine olanı yansıtılacaktır.

Türk telekom tarife

Taahhüt verdikten sonra 12 fatura dönemi içerisinde mobil hattını diğer tarifelere Taşıyan kişiler cayma bedelini ödeyecekler. Fakat müşterilerin taahhütleri kaldığı yerden devam ederken daha sonra yapılacak olan hat iptal işlemleri, hatların iptal edilmesine sebebiyet vermeleri, Numarasını bir başka operatöre taşınmaları, Türk Telekom mobil, Taraftar, Türk Telekom evde internet ve diğer işbirliği faturasız tarifelerine geçiş yapmaları doğrultusunda o güne kadar kullandıkları indirimler ile birlikte diğer aylardaki ücretlerde müşterilere yansıtılacak.

12 ay boyunca kalma sözü veren emekli vatandaşlar kampanyadan yararlanabilecek. Bununla birlikte 12 fatura döneminden sonra ücretsiz tarife üzerinden ücretlendirilecekler. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN