TUS ve STS sınavı giriş yerleri açıklandı mı? İşte TUS ve STS giriş belgesi çıktısı alma sayfası

TUS ve STS sınavı giriş yerleri açıklandı mı? İşte TUS ve STS giriş belgesi çıktısı alma sayfası

Doktorların uzmanlık yapabilmek için katılım sağladığı Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) ve Seviye Tespit Sınavı (STS) Tıp Doktorluğu 2022 1. dönem sınav giriş belgeleri ÖSYM'nin ais.osym.gov.tr internet adresinde yayınlandı. İşte, TUS ve STS sınav giriş yeri sorgulama ekranı...

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) düzenlediği Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) ve Seviye Tespit Sınavı (STS) Tıp Doktorluğu'nun 1. dönem sınavı için giriş yerleri açıklandı. Tıp fakültesinden mezun olarak sağlık ordusuna dahil olan doktorların ihtisas yapmak için katılması gereken TUS ve STS sınavları, yılda iki kez düzenleniyor.

TUS VE STS SINAVI GİRİŞ BELGESİ YAYINLANDI MI?

İstedikleri alanda uzmanlık yapacak doktorların katılım sağladığı Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 2022 yılı 1. Dönem ve Tıp Doktorluğu Alanında Yurt dışı Yükseköğretim Diploma Denkliği için Seviye Tespit Sınavı (STS) Tıp Doktorluğu 2022 yılı 1. Dönem giriş belgeleri 24 Şubat 2022 Perşembe günü erişime açıldı.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgesini ÖSYM'nin ais.osym.gov.tr internet adresinden TC kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebilecek.

2022 TUS VE STS SINAVI NE ZAMAN?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen TUS ve STS sınavları 6 Mart 2022 Pazar günü yurt genelinde uygulanacak.

2022 TUS (1. Dönem) Temel Tıp Bilimleri Testi ve STS Tıp Doktorluğu (1. Dönem) 1. aşama sınavları saat 10.15'te başlayacak.

2022 TUS (1. Dönem) Klinik Tıp Bilimleri Testi ve STS Tıp Doktorluğu (1. Dönem) 2. aşama sınavı ise saat 14.45'te yapılacak.

TUS VE STS SINAV GİRİŞ BELGESİ ÇIKTISI ALMA EKRANI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN