Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndaki 4 genel müdür görevden alındı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndaki 4 genel müdür görevden alındı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndaki 4 genel müdürün, başka birimlerde görevlendirilmesi ya da emekliliğinin istendiği öğrenildi. '4 genel müdür görevden alındı' şeklinden duyurulan habere göre, DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak emekli oldu, İstifası istenen TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Veysi Kurt ile TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın da emekli olacağı öğrenildi. Emekliliği kabul etmeyen Altyapı ve Yatırımlar Genel Müdürü Erol Çıtlak ise Bakanlık Özel Kalem Müdürlüğü'nde görevlendirildi.

Ankara ve Çorlu'daki tren facialarının ardından gözlerin çevrildiği Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndaki 4 genel müdürün, başka birimlerde görevlendirilmesi ya da emekliliğinin istendiği öğrenildi. '4 genel müdür görevden alındı' şeklinden duyurulan habere göre, DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak emekli oldu, İstifası istenen TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Veysi Kurt ile TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın da emekli olacağı öğrenildi. Emekliliği kabul etmeyen Altyapı ve Yatırımlar Genel Müdürü Erol Çıtlak ise Bakanlık Özel Kalem Müdürlüğü'nde görevlendirildi.

ÇITLAK'A ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ'NDE YENİ GÖREV

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Funda Ocak'ın emeliliğini duyurmasıyla başlayan değişiklik, Altyapı ve Yatırımlar Genel Müdürü Erol Çıtlak'la devam etti. Aynı saatlerde TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Veysi Kurt ile TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın'ın da istifaları istendi.

Başka görev teklif edilen Funda Ocak'ın emekliliği tercih ettiği, görevden ayrılmaları istenen Veysi Kurt'un ve İsa Apaydın'ın da emekliliklerini isteyecekleri öğrenildi. Emekliliği kabul etmeyen Erol Çıtlak ise Bakanlık Özel Kalem Müdürlüğü'nde görevlendirildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN