Ümraniye'de zincirleme trafik kazası

Ümraniye'de zincirleme trafik kazası

Ümraniye Alemdağ Caddesi'nde otobüs, minibüs ve dört otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kaldırımda yürüyenlerin son anda kaçıp, kurtulduğu o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Alemdağ Caddesi'nde saat 15.00 sıralarında bir halk otobüsü, bir minibüs ve 4 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

19-06/15/fotograflarumraniyede-zincirleme-trafik-kazasi-_4676_dhaphoto6.jpg

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kazada yaralananlar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. 

19-06/15/fotograflarumraniyede-zincirleme-trafik-kazasi-_4676_dhaphoto5.jpg

SON ANDA KURTULDULAR

Kaza anı ise cadde üzerinde bulunan bir işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde kaza yapan araçlar kaldırıma doğru sürükleniyor.

19-06/15/facianin-esiginden-donulen-umraniyedeki-kaza-guvenlik-kamerasinda_4110_dhaphoto5.jpg

Bu sırada kaldırımda bebek arabasıyla yürüyen bir kadın son anda kaçıyor. Kaldırımda yürüyen başka yayalar da büyük korku yaşıyor.

19-06/15/facianin-esiginden-donulen-umraniyedeki-kaza-guvenlik-kamerasinda_4110_dhaphoto7.jpg

Çevredekiler kaza sonrasında yardım için araçların yanına gidiyor.

İSTANBUL/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN