Üniversiteli Meltem'in feci ölümü

Üniversiteli Meltem'in feci ölümü

25 metre yükseklikteki kayalıklardan düşen üniversite öğrencisi Meltem Sezer hayatını kaybetti. Olayı duyan arkadaşları hastaneye akın etti.

Olay, bugün saat 16.30 sıralarında Kayadibi Mahallesi'nde meydana geldi. Üniversite öğrencisi oldukları öğrenilen Meltem Sezer ile arkadaşı G.Y., Kuruca mevkiinde kayalıklara tırmandı. İki arkadaş burada vakit geçirdikleri sırada, Sezer henüz belirlenemeyen bir nedenle dengesini kaybederek 25 metre yükseklikten düştü. Sezer'in düştüğünü gören mahalle sakinleri, durumu 112 sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, Sezer'i kayalıklardan indirirken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Sezer'in yaşamının yitirdiği belirlendi. Olayda büyük şok yaşayan G.Y. ise itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile aşağıya indirildi. Sezer'in cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

MANİSA/DHA




Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN