Ünlü iklim bilimci Mikdat Kadıoğlu'ndan deprem paylaşımı: Yan gel Osman...

Ünlü iklim bilimci Mikdat Kadıoğlu'ndan deprem paylaşımı: Yan gel Osman...

Ünlü iklim bilimci Mikdat Kadıoğlu, İstanbul'u sarsan depremden sonra yaptığı paylaşım ile sosyal medyada gündem oldu. Kadıoğlu'nun Türkiye'nin deprem konusundaki duyarsızlığını özetleyen paylaşımı binlerce paylaşım ve beğeni aldı.

Deprem gerçeği Silivri açıklarında meydana gelen 4.8'lik sarsıntı ile bir kez daha kendini hatırlattı. İstanbul'u etkileyecek muhtemel büyük deprem de yeniden tartışılmaya başlandı. 

İstanbuI Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay BiIimIeri Fakültesi MeteoroIoji Mühendisliği Bölüm Başkanı ve İTÜ Afet Yönetim Araştırma ve UyguIama Merkezi Müdürü Prof. Mikdat Kadıoğlu, bir TV kanalının ekran görüntüsüyle yaptığı paylaşımla Türkiye'nin bu konudaki hem toplumsal hem de resmi duyarsızlığı herkesin yüzüne vurdu. 

Kadıoğlu'nun Twitter hesabından yaptığı deprem paylaşımı şöyle:

"Türkiyede Depremin klasik evreleri: 1-Uzmanlarla telefon bağlantısı, 2-Uzmaların tv’de konuk edilmesi, 3-Yeni deprem olana kadar yan gel Osman Cadde Bostan!" 

20-01/11/screenshot_4.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN