Ünlü isimleri ağlatan kamu spotu | Video

Ünlü isimleri ağlatan kamu spotu | Video

Trafik kazasında hayatını kaybeden 18 yaşındaki Gökhan Demir'in otopsi raporu ve fotoğrafı İstatistik okuyacaklarını sanan 3 ünlü isme verildi. Sanatçıların o an yaşadıkları duygular, #cankaybediyoruz başlığıyla kamu spotu videosu oldu.

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ İKİZLERİ AYIRDI

Nihal ve Ramazan Demir çiftinin 14 yıllık evlat hasreti 27 Temmuz 1994’te tek yumurtaikizleri Gökhan ve Oğuzhan’ın dünyaya gelmesiyle son buldu. İkizler 2012 yılında liseyi bitirdiler. İkisinin de hayali birer yıl daha sınava hazırlanıp iyi bir üniversiteye girebilmekti. Ancak 19 Ekim 2012’de, Hasköy’deki Rahmi Koç Müzesi önünde meydana gelen korkunç kaza ikizleri birbirinden ayırdı.

16-12/09/g.jpgGökhan Demir

Gökhan Demir hatalı sollama yapan ehliyetsiz bir sürücünün çarpması sonucu ağır yaralandı. Sürücü kaçtı. Gökhan yoğun bakımda 9 gün sonra hayatını kaybetti. Gökhan’ın ölümü kayıtlara sadece bir istatistik olarak geçse de, ailesi için o kadar kolay olmadı.

16-12/09/g2.jpg
Yasemin usta kuzenleri Gökhan Demir (solda) ve Oğuzhan'la birlikte

İSTATİSTİK OKUYACAKLARINI SANIYORLARDI

Senaryosunu ve yönetmenliğini Ali Vatansever’in yaptığı kamu spotlarında, Emre Altuğ’un yanı sıra Ecem Özkaya Üstündağ ve Olgun Toker rol aldı. Senaryo gereği oyunculara istatistik okuyacakları söylendi. Kamera kayıtta olduğu sırada oyunculara Gökhan Demir’in otopsi raporu ve bir fotoğrafı verildi. Sanatçıların o anda yaşadıklarıyla kamu spotu oluşturuldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN